• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

trazim mentora za internet zaradu - bez ulaganja

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Verovatno bi ti zarada bila 0$.
Uzmi citaj po forumu i nacices odgovore na sva svoja pitanja.
Ti zelis da ti se sve da na tacni, a to 99% neces dobiti.

Loxo kaže:

loxo zasto me ti ne poducis bio bih referal na afly recimo

sasa1212 kaže:
Loxo kaže:

Saša, ako si zaista vredan, a evo ne javlja ti se ni jedan mentor da ti sve pokaže kao učiteljica u školi đacima prvacima...

Probaj nešto, ako ne ide, probaj nešto drugo. Relativno brzo skontaćeš šta uspeva, a šta ne. I doći ćeš do takve zarade ili ćeš u najmanju ruku biti sposoban da asisitraš drugima, jer imaš iskustva u više stvari.

Tako smo svi mi počeli. Moraš se sam edukovati. Ako na to nisi spreman, onda batali ovo i nađi klasičan posao, nije istina da to ne postoji za 100-200$ mesečno.

Čak i da mi treba radnik/ asistent, NE TREBA mi neko kome ću uvek morati apsolutno sve da pokazujem jer sam nema ni trunke inicijative... to je bitno shvatiti. Jer tako ćeš meni da potrošiš više vremena nego što mi vrediš, jer vrsta taskova koje asistent treba obaviti se menja jako često.

Igor Tomić kaže:
sasa1212 kaže:

Saša, ako si zaista vredan, a evo ne javlja ti se ni jedan mentor da ti sve pokaže kao učiteljica u školi đacima prvacima...

Probaj nešto, ako ne ide, probaj nešto drugo. Relativno brzo skontaćeš šta uspeva, a šta ne. I doći ćeš do takve zarade ili ćeš u najmanju ruku biti sposoban da asisitraš drugima, jer imaš iskustva u više stvari.

Tako smo svi mi počeli. Moraš se sam edukovati. Ako na to nisi spreman, onda batali ovo i nađi klasičan posao, nije istina da to ne postoji za 100-200$ mesečno.

Čak i da mi treba radnik/ asistent, NE TREBA mi neko kome ću uvek morati apsolutno sve da pokazujem jer sam nema ni trunke inicijative... to je bitno shvatiti. Jer tako ćeš meni da potrošiš više vremena nego što mi vrediš, jer vrsta taskova koje asistent treba obaviti se menja jako često.

Nema ovdje dobrih ljudi koji bi pomogli...to je najveci problem izgleda

sasa1212 kaže:
Igor Tomić kaže:

Nema ovdje dobrih ljudi koji bi pomogli...to je najveci problem izgleda

Apeluješ na emocije, onako najniže, a to nema smisla. Sada bih trebao da se osećam loše jer si indirektno rekao da nisam dobar čovek, i da naprasno odlučim da ti sve dam na tacni? Hajde da ne patetišemo...

Time pokazuješ kako ni sam sebi nisi spreman pomoći i uložiti svoje vreme da radiš na sebi, a očekuješ od mene da ti dam svoje vreme.

Zašto ja da odvojim svoje vreme, kada ti nisi spreman malo svog vremena da žrtvuješ i nešto da isprobaš... i onda se vratiš i kažeš 'e, probao sam to i to, ovakvi su rezultati, gde sam pogrešio i šta mogu bolje?', što je već sasvim druga priča.

Edit: Mnogo članova ti je reklo isto ovo, svojim rečima. Dovoljno da se zapitaš da li je problem do toga što zaista nema dobrih ljudi, ili je problem do tebe.

Probao sam ja mnogo toga al nista ne ide probao sam youtube al nemam pregleda probao adfly al nema klikova probao blog i popads al nema posjeta blogu i jos mnogo toga sam probao zato i trazim nekog da mi bude mentor

volimdaucim kaže:
Ma nece ovaj nista da radi,smorio me je u porukama i postavio 100 pitanja na fb.

kako too pricas o meni da necu da radim...sada sam prehladjen isao napolje da snimam klipove a imam grip...kod mene je velika zelja za radom i zaradom

volimdaucim kaže:
Ma nece ovaj nista da radi,smorio me je u porukama i postavio 100 pitanja na fb.

Kao sto sam i rekao, covek ocekuje da mu se daju pare u ruke.

Pored mora tutorijala, video i pisanih, posao ne može da nauči samo onaj ko neće.
Ovaj dečko bi da mu neko sipa znanje u glavu, ili još bolje da mu sipa svakog meseca stotkicu na račun. :sigh

sasa1212 kaže:
volimdaucim kaže:

kako too pricas o meni da necu da radim...sada sam prehladjen isao napolje da snimam klipove a imam grip...kod mene je velika zelja za radom i zaradom

Radis za sebe ne za mene,ako hoces radi ako neces ne moras,ostavi nas na miru.Do 3 ujutro si mi slao poruke na fb-u...ejj

sasa1212 kaže:
Ja ne trzim da mi neko pokloni pare vec da me nauci kako da zaradim

U sustini, ima mnogo problema sa tvojim zahtevom ali jedno je bar pozitivno , imas zelju da ucis, odnosno zaradjujes, ipak je to bolje nego da nemas zelju .

Problem je sto ti ocigledno, jos ne znas da pretrazujes internet, imas milion odlicnih kurseva, milion raznih tutorijala, milion svega, gde bi dobio bolje informacije od bilo koga ovde .

Cini mi se da tebi treba i validacija uspeha, odnosno trazis nekoga ko ce te nauciti necemu sto on zna, i sto je proverena zarada. Slabo samopouzdanje je u redu,za pocetnika, ali deluje kao da si juce otkrio internet .

Za bilo koji posao, treba ti vestina, a vestina se uci samostalno ili uz neki kurs i uz vezbu.

freemind kaže:
sasa1212 kaže:

U sustini, ima mnogo problema sa tvojim zahtevom ali jedno je bar pozitivno , imas zelju da ucis, odnosno zaradjujes, ipak je to bolje nego da nemas zelju .

Problem je sto ti ocigledno, jos ne znas da pretrazujes internet, imas milion odlicnih kurseva, milion raznih tutorijala, milion svega, gde bi dobio bolje informacije od bilo koga ovde .

Cini mi se da tebi treba i validacija uspeha, odnosno trazis nekoga ko ce te nauciti necemu sto on zna, i sto je proverena zarada. Slabo samopouzdanje je u redu,za pocetnika, ali deluje kao da si juce otkrio internet .

Za bilo koji posao, treba ti vestina, a vestina se uci samostalno ili uz neki kurs i uz vezbu.

Upravo tako ..meni treba zavrsni udarac tako da kazem...ja znam da napravim klip za youtube i da okacim ali problem je sto moji klipovi nemaju preglede isto tako je i sa blogovima ja napravim blog al taj blog nema posetu

freemind kaže:
sasa1212 kaže:

Da ima zelju da uci ucio bi,ne bi trazio sve na tacni,ma nisam trebao ni davati svoj fb.

sasa1212 kaže:
Upravo tako ..meni treba zavrsni udarac tako da kazem...ja znam da napravim klip za youtube i da okacim ali problem je sto moji klipovi nemaju preglede isto tako je i sa blogovima ja napravim blog al taj blog nema posetu

Saša, ni kvalitenti klipovi ni odlični blogovi nemaju preglede i posete tek tako. Treba ih izreklamirati i treba STRPLJENJA. Dugo se gradi uspeh.

I btw, nisi ni blizu završnog udarca. Nisi ni na početnom. Evo, ćerkica mog drugara nema pune 2 godine, zna da pušta šta hoće sebi na YT, bukvalno da nađe crtani koji želi. Uskoro će znati i da napiše post i napravi klip.... Ona od nepune 2 godine, a ne neko dete od 7-8 godina.

Meni zvuči kao da bi ti danas da snimiš neki klip koji nikoga ne zanima ili da napišeš ko zna kakav post, a sutra na računu da vidiš novac... ne ide to tako površno.

Potrudi se sam, imaj strpljenja. Uloži u neku metodu bar 3 meseca od nekoliko sati rada dnevno pre nego što kažeš da ne ide. Onda se ovde javi i traži savete opet. Biće potpuno drugačija priča.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh