• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tko ovdje još mrzi gospodina x iliti hr-program??

Za tog vaseg gospodina X prvi put cujem, ali za ovog Rich Jerk-a znam odavno i on se stvarno obogatio. Ne znam da li ste gledali njegove klipove na youtube osmisljene kao neka serija, ma sou.

hehhe ja nisam znao da je to usko povezano te sam ja kupio knjigu i od njega i od rich jerka i naravno rich jerk i on su seratori po mojem misljenju ali tako je cjeli taj moj put u internet zaradu poceo, te da svako radi po onome sta pise u toj knjizi steklo bi se para i para tako..... a da je muljator to je njegova stvar a na nama je ocemo li ga slusati ili ne =)

Ja tog gospodina x nemrem zmislit. Od svih knjigi na netu baš sam "njegovu" moral kupit (prije više od 2god)!!!! Dal knjiga vrijedi tolko ili ne to je priča za sebe.

Kupil sam ju samo zato jer je obečal tehničku pomoć i povrat novca ako se ne zaradi u roku 30dana. Da nakon što preuzmete kod (novija verzija) niko vas više ne tangira 5%.

mene je takodjer zahebao gospodin x, sve sto on nudi, nasao sam besplatno zadnjih par mjeseci na netu, pare koje sam potrosio na njega sam mogao bolje potrosit na oglasavanje, cak i u neki PTC site, ali neka, covjek se snasao, nisan nesto previse ljut...

znam i za rich jerka, ali poucen iskustvom od kupovine knjige gospodina x-a, nisam se da prevarit...

Izgleda da sajt više ne postoji.....

Čuo sam ranije za nekog "Gospodina X", pomenuo mi ga je Dragoslav, osnivač Infozarade. Kako nešto su radili, trebali da pokrenu zajedno. Je li to taj?

Pa sve do neodavno neke su se metode dotičnog dale iskoristit, ali sada ova kriza je smanjila adsense klik tako da je nije puno jaci od drugih servisa..

InFlames20 kaže:
A ok, tuži ga onda. Mislim on ju je prekopirao, što je očito, ali to nema veze s našim forumom. Ako on mulja ne znači da je ok da se i mi ponašamo tako. Uostalom nebitno, takva su pravila.

Pa evo da pojednostavim stara mi je naletjela na HR program ili GospodinaX kada je trazila "brzi start" auto formule koje prati nedjeljom.
Jednostavno u google je upisala "brzi start" i na stranici se pojavio --- na kojem sam nasao hr program sa kljucem odnosno registrom a stalno sam mislio kupiti tu knjigu ali dobro da nisam.
Eto staroj sam ustedio lovu koju sam htjeo potrositi.
Evo linka koji je vezan uz zaradu....

Zabranjeno reklamirati (davati linkove) na download tuđih radova koji se inače plaćaju. - InFlames20

kupio sam knjigu prije godinu dana ima nekih dobrih stvari ali vecina je katastrofa. nije baš od neke velike koristi.

blogex kaže:
hmmmm....ja sam kupio knjigu ali moram reci da nije bas sve glupost unutra ima unutra i dobrih stvari....

Slažem se sa blogex-om, u knjizi ima i korisnih stvari. Ja sam je kupio pred dvije i nešto godine kada sa poćeo istraživati mogučnost zarade preko neta. Prve osnove te sam pojam google Adsense sam naučio baš iz te knjige. Istina da sad nakon dosta istraživanja i učenja novh stvari ta knjiga izgleda smiješno, ali za potpunog početnika nije tako loše stvar.

I da čavjek se snašao i prvi na našim prostorima počeo zarađivati na prodaji preko interneta, svaka čast.

P.S. Zašto se ja toga nisam prvi sjetio :(

Susojećam se sa svima vama...

Dotični mi jako ide na nerve. To je onaj problem što se svi u početku uvatimo u koštac: "ja bi zaradio, al odma"

:waving

Back
Na vrh