• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook Tko ima Facebook stranice

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

erik

Iskusan lik
Tu od
29 Svi 2009
Dakle, tražim nekog tko ima Facebook stranice za suradnju. Nije bitno kakave su veličine stranice. Javite se na PP i dogovoriti ćemo se za dalje.

Rekao sam eriku bio preko PM pa da kazem i drugima, bilo kakve rasprave o zaradi preko facebook stranica mimo facebook pravila su zabranjena. Facebook "suradnja" ne znaci da ce se krsit pravila pa za sada toliko toleriramo. Ako se pocne prelazit "granica" onda cemo i to zabranit. Bilo kakve detalje rjesavajte privatno.

dbomestar kaže:
Rekao sam eriku bio preko PM pa da kazem i drugima, bilo kakve rasprave o zaradi preko facebook stranica mimo facebook pravila su zabranjena. Facebook "suradnja" ne znaci da ce se krsit pravila pa za sada toliko toleriramo. Ako se pocne prelazit "granica" onda cemo i to zabranit. Bilo kakve detalje rjesavajte privatno.

Tako je, ne želim kršiti pravila foruma pa prije objave sam kontaktirao dbomestar-a. Ako netko ima stranice može se javiti na PP. :waving

Toplo preporučujem saradnju sa erikom, čovjek je od riječi;)

Tražim zainteresirane koji imaju Facebook profile za suradnju. Nije bitno kakave su veličine. Javite se na PP i dogovoriti ćemo se za dalje.

Vendetta kaže:
može li mi tko objasniti o kakvoj je suradnji riječ?

@Vendetta mogu ti odgovoriti na PM, jer na ovom forumu su dosta stroga pravila što se tiče Facebooka i takvoj raspravi.

Ponuda još uvjek stoji pa ako netko ima Facebook stranice i želi suradnju neka mi se javi.

LP :waving

Suradnja prošla bez ikakvih problema!
Vremenski brzo odrađeno, sigurno i pošteno. Ja zadovoljan :king

Ako neko ima velike domace Facebook stranice, takodje se i meni moze javiti za saradnju, da ne otvaram novi thread. Hvala.

pavlek kaže:
Suradnja prošla bez ikakvih problema!
Vremenski brzo odrađeno, sigurno i pošteno. Ja zadovoljan :king

Također, vrlo sam zadovoljan ostvarenom suradnjom! Otvoren sam i za dodatne suradnje pa tko još ima domaće (velike ili male) Facebook stranice neka mi se javi, na obostranu korist.

Imam facebook fanpage sa mnogo članova pa se javite,zanima me o kakvoj je suradnji riječ..hvala

Imam i ja 1 stranicu sa 1200 fanova.Dnevno imam oko 20 novih fanova! Ako pase !
Nije ova ,sto je u mom potpisu.Nije prikladna za ovaj forum te je nisam stavio u potpis.

Erik je napisao - "Javite se na PP i dogovoriti ćemo se za dalje." tako da svatko tko ima prijedlog neka mu se javi privatnom porukom a ja zatvaram ovaj thread.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh