• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Text spiner

Jeronimo034

Iskusan lik
Tu od
8 Ožu 2016
Koliko je dobro ovo koristiti? Da li ce google ukoliko ovo koristim da mi lose indexira sajt? Dali li ce da bude problem ukoliko stavim adsense na takav sajt?
Da li je neko ovo koristio i kakva su vasa iskustva?

Nikad ne može da odradi kako treba. Ima razninih verzija od free pa do onih koji se treba i "debelo" platiti (plaćati mesečno), ali uvek je ista priča - jer to je bot, koji ne može razmišljati kao čovek.
Moraš poznavati engleski (ili koji već jezik), a spiner može u neku ruku pomoći ukoliko si premoren pa da dođeš do ideje oko stvaranja teksta.
Imaš free spinere koji mogu da ti olakšaju, ali je ponavljam neophodno znanje jezika.

Probala sam dosta free verzija. Većina je totalno beskorisna. Neki mogu donekle da olakšaju posao, ali se opet ne možeš osloniti samo na to. Mora ručno da se doteruje.
Imala sam adsense na takvim sajtovima i nije bilo problema.

Probao sam jedan manji text u free spineru i onako povrsno kad sam uporedjivao dosta je tacno izvrteo reci. Nisam se ukljucivao u analizu detaljno. Moracu sutra da se pozabavim malo vise time.
Naravno da ne moze da bude kao kad ga covek odradi, ali ovo sto kazete oko ideja moze da posluzi. Dobro je da znam da se ne zanosim mnogo i da ne kupujem neke premium verzije onda.
Hvala vam na odgovorima.

Back
Na vrh