• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube

@ivane19992 Tu sam uvek ako treba pomoc
Sto se tice Creative Nation , pa lepo .
Ti si iz HRT tako da 100% imas PayPal tako da to nece predstavljati problem . Za paypal je minimum $1 ;)
* Inace ako imas neki problem u vezi CN slobodno ih kontaktiraj preko njihovog foruma , posto su tu najaktivniji .

Imam samo jos jedno pitanje. Što točno znači revenue share? ako je 90%, da li oni od zarade sebi uzimaju 10% ili 90%? Možda je glupo pitanje ali dugo se nisam igrao sa youtube-om

ivan19992 kaže:
Imam samo jos jedno pitanje. Što točno znači revenue share? ako je 90%, da li oni od zarade sebi uzimaju 10% ili 90%? Možda je glupo pitanje ali dugo se nisam igrao sa youtube-om

90% ide tebi, ostalih 10% mreza uzima sebi.

Pitanje: Imam Adsense i Youtube nalog na kom kacim snimke svoje macke i neke moje gluposti. Da li mogu da otvorim novi racun na Google, uradim novi kanal i sa njim se prijavim za neku mrezu bez povezivanja sa mojim Adsense nalogom?

BlackSwan kaže:
Da li mogu da otvorim novi racun na Google, uradim novi kanal i sa njim se prijavim za neku mrezu bez povezivanja sa mojim Adsense nalogom?

Novi račun na Youtube, ne na Google (mada je to ista kuća), dakle, otvaraš novi Youtube kanal, i on je - nova osoba, samostalna. Dakle, može. :fever

Da moze , imam kanal koji ima partnerstvo bez Adsense i radi bez problema ;)

Pozdrav raja,

imam dva početnička pitanja: 1. Šta znači RavShare?
2. Šta ako prekinem ugovor s određenom mrežom prije isteka istog?

mujke kaže:
Pozdrav raja,

imam dva početnička pitanja: 1. Šta znači RavShare?
2. Šta ako prekinem ugovor s određenom mrežom prije isteka istog?

1. RevShare predstavlja odnos na osnovu kojeg se dijeli zarađeni novac. Ako je RevShare 80/20 to znači da ti dobijaš 80% a mreža 20% zarađenog novca.

2. Ugovor možeš prekinuti jedino ako ti to mreža dozvoli.

Ako zelis da ih napustis kad kod zelis onda trazi mreze kod kojih ima no lock in contract . A ima bas dosta dobrih :)

Sta se desi sa adsense ako se odlucim na neku od ovih P.Mreza.

Kako mislis sta se desi ? :p Ti kad postanes partner samo urade unlink od Adsense i povezu te sa nekom partnerskom mrezom . I naprimer ako si zaradio $150 tog meseca , kad zvanicno postanes partner izbrisace ti se na analitici te pare i onda ce ti pisati $0.00 , verovatno me razumes sto :D
*Trebam jos neke mreze detaljno da opisem ali nema veze .

Mrxula kaže:
Kako mislis sta se desi ? :p Ti kad postanes partner samo urade unlink od Adsense i povezu te sa nekom partnerskom mrezom . I naprimer ako si zaradio $150 tog meseca , kad zvanicno postanes partner izbrisace ti se na analitici te pare i onda ce ti pisati $0.00 , verovatno me razumes sto :D
*Trebam jos neke mreze detaljno da opisem ali nema veze .
A da li se vise isplati biti partner?
Kakva je zarada na 1000 pregleda kod partnera, neki prosek daj

Pa meni je bolje nego kod Adsense kad sam 'testirao' da tako kazem . Gledao sam po yt analytics . Za hiljadu pregleda zaradim $5.50 , ali nije fixni CPM tako da se uvek menja . Eto juce je bio oko $1.30 :'( , tako da uvek raste i opada .
Ali svaka mreza ima svoj prosek , uglavnom pise na njihovim sajtovima ako te zanima za bilo koju mrezu , jednostavno ih kontaktiraj preko maila i dobices odgovor :)

Ja sam u mrezi i juce zavrsio septembar sa 0.49 CPM :(...

Geografija pregleda:
- Srbija 42%
- US 6.9%
- UK 2.4%

badramirez kaže:
Ja sam u mrezi i juce zavrsio septembar sa 0.49 CPM :(...

Geografija pregleda:
- Srbija 42%
- US 6.9%
- UK 2.4%

Kako bre :( ? Meni je CPM iz Srbije za Septembar bio $0.70 jutros sam video u analytics . Ali dobro je kako je bilo , samo da zaboravimo Avgust hahahah :D

Doctorr kaže:
Strani ili domaci gledaoci?

Strana gledanost , najvise iz Velike Britanije a tamo moze doci i do $7(CPM) :D

Da li taj CPM zavisi i od mreze,jer ovo za zemlje znam da najveci CPM dolazi iz zapadnih zemalja.Da li neka mreza ima fiksni CPM?

sunbeach kaže:
Da li taj CPM zavisi i od mreze,jer ovo za zemlje znam da najveci CPM dolazi iz zapadnih zemalja.Da li neka mreza ima fiksni CPM?

Imala je Machinima , mislim da sad nema

Back
Na vrh