Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kobascity kaže:
ytjamesbond kaže:Pozdrav.
Predlozite mi neku dobru mrezu.
Youtube kanal nije mali a nije ni velik.
Svega 10 000 subs, (neko ima petoduplo vise)
U pitanju je muzika vecinom
Nemam sadrzaja copyright content, izbrisao sam svr snimke takve.
Angelan95 kaže:Zdravo svima, treba mi jedan savet od iskusnih youtubera Smile
Prije nekih dva tri mjeseca otvorila sam yt kanal, i vec je ispunio onaj minimum 4000 sati i 1000 suba, mislim sada vec imam i preko milion pregleda ukupno, ali znate da je yt sada usporio sa tom verifikacijom ili kako se vec zove.. Pa to nece ni do maja zavrsiti...i ja necu nista zaraditi Biggrin
Sad imam jedan problem, moji videi nisu svi skroz moji, vecina tj ovi na koje ima najvise pregleda su sa tv-a, bez logoa tv kuce itd.. Da li mislite da bi ijedna partnerska mreza to dozvolila?? Da li je neko imao slicno iskustvo?? Sta mislite o quizgroup da li su oni ok, i da li bi bio problem sto videi nisu svi moji?? Smile
Uskoro mozes ocekivati zatvaranje naloga,a cudi me da jos nisu to uradili.Angelan95 kaže:Zdravo svima, treba mi jedan savet od iskusnih youtubera Smile
Prije nekih dva tri mjeseca otvorila sam yt kanal, i vec je ispunio onaj minimum 4000 sati i 1000 suba, mislim sada vec imam i preko milion pregleda ukupno, ali znate da je yt sada usporio sa tom verifikacijom ili kako se vec zove.. Pa to nece ni do maja zavrsiti...i ja necu nista zaraditi Biggrin
Sad imam jedan problem, moji videi nisu svi skroz moji, vecina tj ovi na koje ima najvise pregleda su sa tv-a, bez logoa tv kuce itd.. Da li mislite da bi ijedna partnerska mreza to dozvolila?? Da li je neko imao slicno iskustvo?? Sta mislite o quizgroup da li su oni ok, i da li bi bio problem sto videi nisu svi moji?? Smile
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke