Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
grizzlie kaže:Pratim ovaj sajt vec par meseci od kako sam usao u svet freelancing-a, pa sam odlucio ovde pa potrazim odgovor na svoje pitanje u nadi da cu ga dobiti.
Postavicu ovaj komentar i pitanje i u ovoj temi, pa molim da se ne shvati kao spamovanje, unapred hvala...
Naime, uzeo sam u Intesi njihovu VISA Electron karticu uz koju sam otvorio i devizni racun(koji je kako sam razumeo povezan sa Electron karticom).
E sad, ono sto me interesuje je, da li kada otvaram PayPal nalog, gde ocekujem da mi legne novac konkretno sa Fiverra treba da unesem podatke moje Electron kartice ili mog deviznog racuna ili je to isto? U cemu je razlika? Imajuci u vidu da su u pitanju dolari, sta je bolja opcija ako uopste imam vise opcija? Inace, iz Srbije sam, ako igra to uopste ikakvu ulogu.
Nov sam u ovome, pa ne znam da li je odgovor na pitanje previse logican, ali prosto ne znam, pa se nadam da ce mi neko odgovoriti.
Hvala unapred.
zekans84 kaže:grizzlie kaže:Pratim ovaj sajt vec par meseci od kako sam usao u svet freelancing-a, pa sam odlucio ovde pa potrazim odgovor na svoje pitanje u nadi da cu ga dobiti.
Postavicu ovaj komentar i pitanje i u ovoj temi, pa molim da se ne shvati kao spamovanje, unapred hvala...
Naime, uzeo sam u Intesi njihovu VISA Electron karticu uz koju sam otvorio i devizni racun(koji je kako sam razumeo povezan sa Electron karticom).
E sad, ono sto me interesuje je, da li kada otvaram PayPal nalog, gde ocekujem da mi legne novac konkretno sa Fiverra treba da unesem podatke moje Electron kartice ili mog deviznog racuna ili je to isto? U cemu je razlika? Imajuci u vidu da su u pitanju dolari, sta je bolja opcija ako uopste imam vise opcija? Inace, iz Srbije sam, ako igra to uopste ikakvu ulogu.
Nov sam u ovome, pa ne znam da li je odgovor na pitanje previse logican, ali prosto ne znam, pa se nadam da ce mi neko odgovoriti.
Hvala unapred.
Ne mozes dodati devizni i da hoces. Ja sam korisnik iste banke i podizem vec neko vreme na istu karticu sa Paypal-a. Novac ce ti lecu uvek cetvrti radni dan od trenutka kad ti na Paypal-u bude "Completed". Ovde imas uputstvo kako dodati i verifikovati karticu
Lazar023 kaže:Povlacim takodje ono sto sam rekao da je svejedno u kojoj banci uzimate Visa karticu.
Nije svejedno.
USto se tice Visa Elektron kartice,u Srbiji mislim da banka Intesa ima najpovoljnije uslove.Ne placa se nikakva "clanarina","odrzavanje" i slicno (tj. besplatno je izvaditi i "imati je").Kod drugih banaka imate ili dodatne troskove oko vadjanja i/ili je potrebno imati tekuci racun (uz mesecne/godisnje troskove u vezi toga).Bar je to slucaj sa Raiffeisen,OTP,NLB,Pireus i Adikko (bivsom Hippo) bankom (bio,proverio danas).U Erste banci su mi samo rekli da nemaju sada Visa Elektron kartica i da se ne moze podneti zahtev,jer se izdaju na licu mesta.Dalje nisam pitao za uslove.
Postoji u nekim bankama i Visa Virtuon kartica (takodje je moguce primati devizne uplate na njoj,kao i njome placati na internetu),ali se placa "odrzavanje".
U sustini,pitajte u banci za karticu za uplate sa Paypal-a (i generalno iz inostranstva,u stranoj valuti).I pitajte za usputne troskove oko te kartice.
Pa,onda fale na spisku i Unikredit banka,i AIK,i EFG,i Societe Generale,i Crédit Agricole,i Vojvodjanska,i Volks,i Findomestic,i UBB,i Procredit,i Meridian i jos 100 drugih banaka.pandapanda kaže:zaboravio si komercijalnu banku
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke