• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sva pitanja Moneybookers / Skrill

Outbox kaže:
Erste Maestro kartica.
Mislim da je moguće samo povlačenje na Visa kartice i devizne račune preko MB, neka me ispravi neko ako je drugačije :poke

Sparrowhawk kaže:
Outbox kaže:
Erste Maestro kartica.
Mislim da je moguće samo povlačenje na Visa kartice i devizne račune preko MB, neka me ispravi neko ako je drugačije :poke

Na kartici pise Erste Maestro, inace imam devizni koji je povezan sa njom (rekli su mi u banci da mogu da placam i dizem kintu sa te kartice).
Karticu sam uspesno povezao sa MB i prebacio kintu na tu karticu (bar mi je tako receno od strane MB-a, rekli su od 2 do 5 radnih dana). E sad posto je u pitanju Srbija, to se nikad ne zna. Proslo je dve nedelje. Bilo bio dobro da "legne" do kraja nedelje kad krecem na more :)

Mada, ovo pocinje malo da me zabrinjava, tako da bi' bio srecan da uopste legne.

Ja bih se na tvom mjestu zabrinuo. Meni u Bosni novac legne s MBa u roku 5-7 dana. Vjerujem da u Srbiji nije velika razlika.
Jesil siguran da si ti to dobro povezao karticu s racunom ?

I moj drugar je imao situaciju da na novac koji ide od Moneybookersa ka kartici Banke Intese ceka skoro mesec dana ...

kostolomac kaže:
Ja bih se na tvom mjestu zabrinuo. Meni u Bosni novac legne s MBa u roku 5-7 dana. Vjerujem da u Srbiji nije velika razlika.
Jesil siguran da si ti to dobro povezao karticu s racunom ?

100% , poslednju proveru stanja sam obavio na bankomatu (to mi je najlaksa mogucnost, druga je shalter :sigh ),medjutim nista.

Ici cu na shalter, pa videcemo.

I moj drugar je imao situaciju da na novac koji ide od Moneybookersa ka kartici Banke Intese ceka skoro mesec dana ...

A cini mi se da sam negde procitao da je neko negde rekao da je cekao 30 ili cak 60 dana.
Ili sam to ja sanjao ili pomesao sa necim sto sam izmislio :)

smilika kaže:

Neverovatna situacija zaista :stars

Outbox kaže:
100% , poslednju proveru stanja sam obavio na bankomatu (to mi je najlaksa mogucnost, druga je shalter :sigh ),medjutim nista.

Ici cu na shalter, pa videcemo.

A cini mi se da sam negde procitao da je neko negde rekao da je cekao 30 ili cak 60 dana.
Ili sam to ja sanjao ili pomesao sa necim sto sam izmislio :)

Da 40-60 dana al za cekove je situacija ne za uplatu na karticu...
Ja imam kod Intese Visa Electron karticu i cim povucem pare sa MB naloga a MB salje odmah 5 radnih dana treba da se pojavi na stanju kod mene povukao sam ko zna koliko puta do sada i stalno je ovako bilo bez ikakvih problema.

E sad sto se tice tvoje banke ako je MB uredno poslao novac imaju dve solucije ili zadrzavaju tvoje pare koje su davno stigle kod njih ili ima neki problem da pare nisu stigle uopste, al ja kontam da je ovo prvo, nego ti lepo odes na salter kazes dobar dan zelim da proverim stanje na mojoj kartici da li je legla neka uplata itd... Ako bude uzmes ako nema nista onda malo nepristojnije slobodno ( ne moze se sa njima lepo ), kazes onda mi objasnite jel ovo 21 vek i koliko treba da novac elektronskim putem stigne do mene iz Velike Britanije do sada bih ga biciklom doneo ! Povukao sam novac tada i tada proslo je toliko i toliko dana i hocu da znam odmah sta je sa mojim novcem ako ima neki problem u transakciji odma mi recite da ponistim na MB i zahtevam novu isplatu, i cao, caooooooo, ne raspravljajte se s mene :) hahahhahhahahha

E tako ti lepo i javi sta ce da bude.

Jel moguce prilikom verifikacije VISA kartice da account glasi na jednom ime a da visa kartica glasi na drugo ime ali isto prezime,posto sam tamo video da moze da se menja ime ali ne i prezime :)

Isto je ime i prezime na obe kartice.

Prva kartica - Visa Internet kartica (Intesa), tek kada sam izvadio tu karticu sam saznao da sa njom mogu da samo uplacujem novac na MB, ali ne i da podizem.

Druga kartica - Erste Maestro, sa kojom mogu i da uplacujem i da podizem novac.

Obe kartice vezane za devizni racun, svaka u svojoj banci, obe verifikovane od strane MB i obe glase na isto ime i prezime.

Bio sam danas do bankomata, ista prica.

MB history:

2pqnk8z.jpg

Ovo mi je stiglo na e-mail:

Dear ... ,

Your recent withdrawal request is now on its way and should be with you soon.
The details are:

bla, bla, bla...

Depending on the destination country, bank transfer withdrawals may take between 2 and 5 working days, and cheque withdrawals up to 10 working days. However, events beyond our control, such as local public holidays, may increase the time it takes to reach you. Please take this into account before contacting us. To see all the transaction details, simply log in to your Skrill (Moneybookers) account and check your History.

Thank you for choosing Skrill (Moneybookers).

Best regards,
Your Skrill (Moneybookers) Team

Outbox kaže:

Prva kartica - Visa Internet kartica (Intesa), tek kada sam izvadio tu karticu sam saznao da sa njom mogu da samo uplacujem novac na MB, ali ne i da podizem.

Obe kartice vezane za devizni racun, svaka u svojoj banci, obe verifikovane od strane MB i obe glase na isto ime i prezime.

MB history:

2pqnk8z.jpg

Dear ... ,

The details are:

bla, bla, bla...

Depending on the destination country, bank transfer withdrawals may take between 2 and 5 working days, and cheque withdrawals up to 10 working days. However, events beyond our control, such as local public holidays, may increase the time it takes to reach you. Please take this into account before contacting us. To see all the transaction details, simply log in to your Skrill (Moneybookers) account and check your History.

Best regards,

Pa jesi isao u banku ? Sto vise odlazes samo ces ti biti na gubitku ! Ako ti zadrzavaju pare samo ostro ako treba idi i kod sefa poslovnice, ako je doslo do neke greske u transferu brzo to ispitaj javi MB timu da ti vrate novac da povuces ponovo...

sax kaže:
Outbox kaže:

MB history:

2pqnk8z.jpg

Dear ... ,

The details are:

bla, bla, bla...

Best regards,

Pa jesi isao u banku ? Sto vise odlazes samo ces ti biti na gubitku ! Ako ti zadrzavaju pare samo ostro ako treba idi i kod sefa poslovnice, ako je doslo do neke greske u transferu brzo to ispitaj javi MB timu da ti vrate novac da povuces ponovo...

Isao sam, al' je bila velika guzva (neke zenetine upisuju akcije :sigh) pa sam odustao, jer sam u guzvi ovih dana, a i necu biti tu par dana.

Znaci moguce je i da se povuce novac sa MB-a?

Kako mogu da znam da li mi zadrzavaju novac, ako isti, mozda, nije ni legao (iako bi po vasim iskustvima vec odavno trebao) ?

Ovo ce mi biti prva isplata (nadam se), pa ne znam kako sve to funkcionise.

Outbox kaže:
Isao sam, al' je bila velika guzva (neke zenetine upisuju akcije :sigh) pa sam odustao, jer sam u guzvi ovih dana, a i necu biti tu par dana.

Znaci moguce je i da se povuce novac sa MB-a?

Kako mogu da znam da li mi zadrzavaju novac, ako isti, mozda, nije ni legao (iako bi po vasim iskustvima vec odavno trebao) ?

Ovo ce mi biti prva isplata (nadam se), pa ne znam kako sve to funkcionise.

Ahahhahahahhahahahahhahahahhhahahah :crazy_grin

Pa da bi ti otkrio sta se tu tacno desilo moras ici u banku i da pitas, druge ti nema ovako samo mozes da nagadjas... Lepo odes al ja ti kazem sto pre ti odugovlacis ustvari ako tebi tako vise odgovara nije problem, secam se samo da si pomenuo neko more :p

Meni se nikad do sada nije desila greska nikakva i stalno sam imao pare na racunu za 5 radnih dana od dana povlacenja, tako da kad pitas u banci reci to je nemoguce da pare nisu legle jos sta se bre desava recite mi ocu da znam sta je sa mojim parama ! I kad ti kazu onda ces znati na cemu si da li zadrzavaju ili je doslo do neke greske u povlacenju...

Pozdrav,
pogrešio sam kad sam unosio koliko su mi skinuli prilikom verfikacije (da dovršim verifikaciju Visa kratice) i kazu da mi treba 24 sata da prođe da bih mogao ponovo da dovršim ovaj proćes. Da li će sve biti ok? Sad idem da proverim tačan iznos u banci (koliko je skinunto prilikom verfikacije). Pitao bih još nešto da li neko zna kontakt email od moneybookers suport email ne radi!

bata kaže:
Pozdrav,
pogrešio sam kad sam unosio koliko su mi skinuli prilikom verfikacije (da dovršim verifikaciju Visa kratice) i kazu da mi treba 24 sata da prođe da bih mogao ponovo da dovršim ovaj proćes. Da li će sve biti ok? Sad idem da proverim tačan iznos u banci (koliko je skinunto prilikom verfikacije). Pitao bih još nešto da li neko zna kontakt email od moneybookers suport email ne radi!

Sačekaj da prodje 24h i unesi tačan iznos koji je skinut sa kartice. Ne moraš da brineš, biće sve u redu.

ja sam kompletni idijot

Iz razloga što mi je ovo prvi put da otvaram račun uhvatila me neka frka i čekirao sam jednu stavku ne znam koju! Žele bih da mi neko pomogne i da ode na svoj moneybookres profil i vidi šta sam ja to čekirao a kod njega još uvek stoji na profilu (to što sam čekirao posle je nestalo!!!) u attachmentu imate sliku mog profila za bolje objašnjenje. Hvala bilo kome ko mi ovo proveri, samo se nerviram da li sam nešto loše uradio?!
JOKJA sve je ok sa verifikacijom :)

Prilozi

• profil.png
    profil.png
    22.6 KB · Pregleda: 870
Evo ovako kada registrujem Visa Electron jel moze na drugo ime isto prezime?
Za registraciju oni ce da mi skinu od 1.01 - 2.99 EUR ?
Kada povucem pare sa MB na Visa Electron koja je povezana sa deviznim racunom u Societe Generale Srbija, za koliko dana ce da mi stignu pare?

Da li može na drugo ime a isto prezime teško, da nebude da ćeš morati da vadiš novu karticu ako mišliš na jednu te isto, pare će ti leći za oko 7 dana. Ali najbolje je da pitaš to sve u banci mislim da su oni najmerodavniji!

Moze li mi neko pojasniti moneybookersov "digital wallet" posto meni nije bas najjasnije:
http://www.moneybookers.com/ads/merchant-account/us/
Ja zelim da prodajem neke fajlove, da neko plati preko ovog servisa i da ga vrati na sajt da preuzme sliku.
Zanima me i kako oni (MB) naplacuju meni ovu uslugu, da li to ide od mojih prodaja fajl, uzimaju procente, ili idu neki mesecni troskovi, nezavisno od toga da li prodajem nesto?

Hvala!

Back
Na vrh