• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Studira itko politologiju?

rovad

Legenda
Tu od
23 Srp 2009
Znam da je pitanje random i s Marsa, no studira li itko ovdje politologiju (po mogućnosti u Mostaru) i ima li neka saznanja? :)

Upravo sam se ispisao sa Računarstva, pa imam opciju instant upisa na vanredni studij politologije.
Mogu i novinarstvo isto upisat, ne znam šta bi mi bilo lakše.
Glavni je motiv upisat neki faks na kojeg ću gubit najmanje vremena, da se mogu posvetit IM-u što više.

Ajde da čujem vaša mišljenja :waving

rovad kaže:
Znam da je pitanje random i s Marsa, no studira li itko ovdje politologiju (po mogućnosti u Mostaru) i ima li neka saznanja? :)

Upravo sam se ispisao sa Računarstva, pa imam opciju instant upisa na vanredni studij politologije.
Glavni je motiv upisat neki faks na kojeg ću gubit najmanje vremena, da se mogu posvetit IM-u što više.

Upisi psihologiju jer ce ti znaje iz te oblasti korititi kako u zivotu tako i u IM-u!

Black Dragon kaže:
rovad kaže:

Upisi psihologiju jer ce ti znaje iz te oblasti korititi kako u zivotu tako i u IM-u!

Ako bi izabrao psihologiju,tesko da bi imao vremena za IM.Mnogo je tezak i zahtevan fakultet.Ako hoces vise slobodnog vremena upisi privatni faks neki koji ti odgovara,neces morati da izdvajas puno vremena za ucenje. Sto se tice politikologije,moj bivsi cimer je to zavrsio i moja keva isto,ali u Sarajevu.Nisu preterano teski,ali opet sve zavisi i od smera sta uzimas.Mogao bi da probas sa novinarstvom posto je zanimljivo,naravno ako mozes sebe da nadjes u tome. Sociologiju ti ne bih preporucio posto imaju knjige od 1500 strana i svi znamo da je socio. toliko dosadna(kako kome) meni jeste,tako da jedino ako te interesuje,ali opet kazem nema slobodnog vremena. Vidi i sam ima danas mnogo fakulteta i smerova,ja sam na ekonomiji za sad je sve ok,moze da se nadje i vremena za IM sve opet zavisi od coveka koliko se organizuje. Nadam se da sam ti malo pomogao...Pozz :waving:waving

Slažem se sa Black Dragonom, psihologija bi definitivno bila bolji izbor. Moja prijateljica studira psihologiju (u Mostaru) i nije uopće zahtjevan faks, pored toga je čak imala vremena upisati još jedan studij.
Također ako te zanima studiranje u Mostaru razmotri mogućnost da se upišeš na Univerzitet Džemala Bijedića, to je na istočnoj strani. Niži su kriteriji, a kvalitet obrazovanja je ipak na dosta visokoj razini. I kao vanredan student na predavanja gotovo ne moraš ni ići, a i mislim da je jeftinije nego na Sveučilištu u Mostaru.

Ma ja stvarno gledam upisat nešto što ću najlakše završit, jer niti neam volje za faks niti mi je želja, to je više radi staraca koji tupe da trea imat diplomu.

Vjerojatno bi mi psihologija odgovarala, no ne vjerujem baš da je psihologija lakša ili na istoj razini kao politologija.

O univerzitetu nisam ni razmišljao...

skampi kaže:
Upiši marketing.

To sam i ja mislio, no ovo mogu upisat odmah danas, što u određenom raspletu događaja znači da ću se otarasit faksa pola godine ranije nego da upišem marketing tamo u 10. mjesec.

Rečeno, učinjeno.

Od danas sam službeno vanredni student na Sveučilištu u Mostaru, Filozofski fakultet, smjer politologija. Nadam se da ću se manje mučit i imat više uspjeha nego na FESB-u.

:drinking

rovad kaže:

Imam ja prijateljicu studira ovde u Mostaru,ako hoces mogu je pitat oko infomacija pa da ti javim.

rovad kaže:
Rečeno, učinjeno.

Od danas sam službeno vanredni student na Sveučilištu u Mostaru, Filozofski fakultet, smjer politologija. Nadam se da ću se manje mučit i imat više uspjeha nego na FESB-u.

Znaci sad si u Mostaru zovi nekad da pijemo kafu.pozzz

hara91 kaže:
rovad kaže:

Imam ja prijateljicu studira ovde u Mostaru,ako hoces mogu je pitat oko infomacija pa da ti javim.

rovad kaže:
Rečeno, učinjeno.

Znaci sad si u Mostaru zovi nekad da pijemo kafu.pozzz

Heh, a nisam brate još u Mostaru, ne znam baš ni oću li bit tamo ako ne budem baš morao, zato sam i upisao vanredno. Vjerojatno sljedeći tjedan dođem tamo i budem 3-4 dana da se upoznam sa ekipom na smjeru i da porazgovaram sa profesorima u vezi literature, načina polaganja i općenito detalja vezanih uz studij.

Gledam brate onu stranicu njihovu, ništa mi nije jasno, niti imaju raspored predavanja, obavijesti za sve godine su na jednom mjestu i miješaju se pa ne znaš tko pije tko plaća.

sreća da sam prepisao sa oglasne ploče većinu tih stvari, no svejedno ne znam što da sada radim u vezi literature. No dobro, hajde, prvi dan je :).

Kad dođem u Mostar, obavezno ti se javim, pogotovo što ti je prija na mom smjeru, moram prikupit informacija iz prve ruke ;)

Back
Na vrh