• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Strani sajtovi za razmjenu traffica

da li neko zna da li postoji jos neki sajt poput linkeri.com ili avalanchers.com??

Interesuje me da im je isti CMS i da su INT. trziste.

Hvala unaprijed. :)

xapuc kaže:
da li neko zna da li postoji jos neki sajt poput linkeri.com ili avalanchers.com??

Interesuje me da im je isti CMS i da su INT. trziste.

Hvala unaprijed. :)
A da pogledas prvu stranu ovog thread-a??? Ili mozda ovde?????

Ma pogledao sam, a da ti procitas ponovo moj post??

Treba mi sajt koji ima potpuno isti CMS (engine) kao sto je u avalanchers.com i u linkeri.com (oni su potpuno isti).

Hvala na vremenu

xapuc kaže:
Ma pogledao sam, a da ti procitas ponovo moj post??

Treba mi sajt koji ima potpuno isti CMS (engine) kao sto je u avalanchers.com i u linkeri.com (oni su potpuno isti).

Hvala na vremenu

Nema takvih ;)

Da li neko može da mi kaže s kojih navedenih servisa najviše posjete dolazi iz Amerike, Kanade ili Engleske, pošto mi treba posjeta iz tih zemelja.

E da li neko moze da mi objasni kako ovo radi ja postavim njihovu aplikaciju i to je to ne trebam da kliknem negde ili nesto drugo?

kuliram kaže:
Da li neko može da mi kaže s kojih navedenih servisa najviše posjete dolazi iz Amerike, Kanade ili Engleske, pošto mi treba posjeta iz tih zemelja.

2leep , Wahoha

milan93 kaže:
E da li neko moze da mi objasni kako ovo radi ja postavim njihovu aplikaciju i to je to ne trebam da kliknem negde ili nesto drugo?

Postavio si dobro na blogu sada treba narod da klikne , a ti da dodaš članke na Wahohu.Sumnjam da će ti biti korisno na http://productcb.blogspot.com

Koji hoce da prime sajt na nasem.? mene su prihhvatili na 2leep
ali nzm kako da uzmem kod pa da postavim..idem login..mogu submite link..ali nigde njihov kod..:wub

imam problem..sa 2leep..nzm wiget kako da dodam..nzm gde je..
a na
zaparena
moram da platim?

Pozdrav svima,
Htela sam Vam uputiti molbu za pomoć: Treba mi sajt koji radi sa linkerima kao što su bili linkeri.rs. Pročitala sam sve Vaše postove na sve probala ali neće da prime forum kažu nije engleski. Znači da li ima nešto novo u vezi linkera npr. dali ih ima u Makedoniji ili Crnoj Gori. Pozz

Mislim da clanci podrzavaju domace samo nisam siguran inace ne vidim smisla da se prijavljujes na strane servise sa ex yu stranicom...

Članci mi nisu odgovorili, što znači da im ne odgovaram iz nekog razloga, linkoteka isto tako. Moj forum ima neku solidnu posetu ali može on i bolje tj bio je mnogo bolji pa eto znači neki strani linkeri koji prima naše sajtove. Gde god sam poslala kažu samo engleski sajtovi što znači ne kvalitet a možda je u pitanju i nešto drugo.:waving

Back
Na vrh