• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Strane posete

Exreey

Član
Tu od
6 Pro 2010
Pozdrav...
Napravio sam jedan blog galeriju slika na engleskom ima sasvim malo teksta i puuno slika :D
Postavio sam samo jedan post na blog da vidim kako izgleda ali u kompjuter imam sve spremljeno sta da postavim tako da za 10-15 min mogu da postavim jos 6-7 postova :D
http://best-pictures1.blogspot.com/ tu gde su reklame od adf.ly bice google adsense ili AdHtz

Ali imam jedan problem NE ZNAM KAKO DA DOVUCEM STRANE POSETE
Molim vas kazite kako bi mogao da dovedem strane posete na blog ako ne zelite da otkrivate ovde neke trikove/tajne pls posaljite mi PM

@ Exreey : Ja ti preporucujem da kupis domain.. Najbolje bi bilo da uzmes .com jel to svi koriste.. i da se bacis malo na SEO.. I da izgradis dobre backlinkove ,tek onda mozes ocekivati neki skroman income.. Probaj koristiti malo i PPC.. Ali ja ne verujem da ti to moze dovesti neke dobre posetioce..

Back
Na vrh