Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mikipumas kaže:Dubstep: Skrillex, Modstep, Skream, Example..
montozza kaže:Mikipumas kaže:Dubstep: Skrillex, Modstep, Skream, Example..
example dubstep????
mislimo na istog lika, iz bivse skinnerove "the beats" ekipe sto je radio sa professor greenom?
bio sma u kontaktu s njim, pravili smo ja i ortakinja planove da dodje u beograd, ali slabo ekipe ga poznaje ovde. ona se inace upoznala s njim i spavala tamo kod njegove sestre itd..
InFlames20 kaže:Za one koje neznaju ja sam metalac inače tako da volim malo žešće i brže stvari. Mogu poslušati sve osim elektronike koju baš ne volim, čast iznimkama.
Šta vi slušate?
anarchox kaže:
anarchox kaže:Alo, pa nije Lemmy na to spao da mu placaju da se pojavljuje u spotovima
A Ensiferum je po meni najkvalitetniji bend danasnjice, jos jedno svjetsko cudo :to_clue
Btw, veceras u Sarajevu nastupaju Majke, a s obzirom da je Bare "Balkanski Lemmy",
to ne smijem propustiti..pa eto navrati i ti na po jednu :drinking
http://www.youtube.com/watch?v=KfCRAdVDbx8
Vatra Wolf kaže:Mogu ti reći da se slažem donekle sa tobom po pitanju Ensiferuma. Samo šta je ovo što u komentarima veličaju nekog tipa Jari, je li taj još tu ili je otišao?![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke