Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
InFlames20 kaže:
Neosynthesist kaže:http://www.youtube.com/watch?v=SMIv4b-3iTg
Slušam vjerovatno sve postojeće žanrove, osim talibanskih popjevki na bendžu i Maje Šuput; evo jedan copy/paste sa last.fm:
Amethystium, God Is An Astronaut, Karunesh, Kamelot, Kitaro, Calverley, Achillea, Dino Merlin, Chris Spheeris, Epica, Offspring, Nightwish, Live, Elvis Presley, Haggard, Elvenking, Audioslave, Rod Stewart, Yngwie Malmsteen, Helloween, Max Richter, Rippingtons, Evanescence, Adastra, UB40, Blind Guardian, Sabaton, Crveni Koralji, Serj Tankian, Crvena Jabuka, Enigma, Apocalyptica, Luis Armstrong, Frank Sinatra, Iron Maiden, Dire Straits, 3 Tenors, Robbie Williams, Rise Against, Firewind, Parni Valjak, Prljavo Kazaliste, Axel Rudi Pell, R.E.M., Therapy?, Kansas, Judas Priest, Bad Religion, Djordje B. of kors, Colic, Haustor, Bryan Adams, Running Wild, Lesiëm, Drugi Način
InFlames20 kaže:Admin sluša svašta, ali najdraži bendovi su mu otprilike...
(...)vrlo melodičan viking death/black
Mogao bi nabrajati do preksutra (...)
Ensiferum :wub
:drinking
Ja slušam kineske narodnjake, tvrdim da bolje muzike nije bilo na ovom svijetu, niti da će se ikad pojavitSrdjan87 kaže:Ja slusam samo EX-YU pop-rock,tvrdim da bolje muzike nije bilo na ovom svetu kao ni da ce se opet tako nesto pojaviti...
... ali ako ćemo ograničit područje definicije na ove naše teritorije, onda ću se složit i stavit izvorni ex-yu pop-rock daleko iznad većine ovih današnjih bisera s ovih područja. Drugi način, parni valjak, prljavo kazalište, piloti, bijelo dugme, pro arte, galija, tutti frutti band, crvena jabuka :wub, haustor, merlin, leb i sol.... najbolje što se može desit je da se netko asimptotski približi nekome od ovih, ali da ponovo zaživi duh tog vremena, i da se okupi ovako velik broj istinskih umjetnika u nekom datom vremenu, to ne vjerujem da će se ponovo dogodit.Srdjan87 kaže:Ja slusam samo EX-YU pop-rock,tvrdim da bolje muzike nije bilo na ovom svetu kao ni da ce se opet tako nesto pojaviti,posto su mnoge grupe i pevaci objasnili par stvari sta je kvalitet. Ovo danas je sve udri me do zore,zora ne svice
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke