• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta kažete na ovako nešto?

Po google keyword tool-u tesko bi se reklo da je amerima pun q tog bibera. Definitivno ima puno pretrazivanja znaci popularan je tako da imas "market". Sto se tice monetizacije to znas sam, ali probaj testirat i neke druge nacine kad budes imao posjetu, ko zna mozda bude i vise para.

Jedino sto ne volim kod ovakvih stvari sto su prolazne, s vremenom ce splasnut hype oko njega a to znaci i manje posjete/zarade.

dbomestar kaže:
Po google keyword tool-u tesko bi se reklo da je amerima pun q tog bibera. Definitivno ima puno pretrazivanja znaci popularan je tako da imas "market". Sto se tice monetizacije to znas sam, ali probaj testirat i neke druge nacine kad budes imao posjetu, ko zna mozda bude i vise para.

Jedino sto ne volim kod ovakvih stvari sto su prolazne, s vremenom ce splasnut hype oko njega a to znaci i manje posjete/zarade.

hmm, sad ne znam dali da krenem s tim ili ne :S
ova 2 dana skupljam piple za justin bieber keyword.
znaci sve njegove fanove trenuntno dodajem i brinem se da me followaju :D

sad stvarno ne znam dali da krenem ili ne, mislio sam onda sutra urediti dizajn (besplatan za blogger ali ga malo urediti, maknit stvari koje mi neodgovaraju itd.) a onda poceti polako traziti sadrzaj, pa kad skupim ljudi, to sve postat i sredit :D

hmm. e sad, nisam siguran dali ima išta drugo osim adsensa, fulltraffica, imagetwista, i CPA offera koji bi bili na tom blogu.

mozda bi mogao naplacivat oglasavanje drugih slicnih blogova kad skupim preko 10 000 posjete na dan.
jer sad imam oko 5 k i više na ovom blogu sa balkana :S

krenit cu s blogovima na eng, bio to justin ili lady gaga xD
moram naci nišu za koju bi mogao dovoditi ljude sa fba i twita :S

Back
Na vrh