• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sta je Google Dance?

1van

Aktivni član
Tu od
16 Ožu 2014
Mislim da na posete ka mom sajtu od strane "Google", trenutno utice tzv. "Google dance". Neke kljucne reci mi se nalaze na prvim stranicama google pretrage, pa se onda potpuno izgube i tako opet. Sajt mi je star 2 meseca.

Ako je neko imao iskustva i ako moze da objasni, sto ce dobro doci svima koji imaju problem sa "Google dance", sledece:

- Sta je "Google Dance"?
- Koliko dugo "Google Dance" ima uticaj na sajt i kako utice?
- Sta raditi u slucaju kad je sajt u "Google Dance-u" ?

Hvala.

To se ponekad desi kada se nađe više stranica koje se natječu za neku ključnu riječ, a koje su slične jačine. Tada google mixa, malo jedne stavi gore, malo druge, malo treče...

Ponekad tvoja stranica može biti najbolje optimizirana, ali je nova i nema neki pretjereni autoritet u googleovim očima. Stoga je google zna mixati, malo gore - malo dolje. Što je očito slučaj kod tebe, jer ti je sajt star tek 2 mjeseca.

Samo nastavi raditi i ukoliko budeš producirao kvalitet, tvoja stranica će se pozicionirat na prvo mjesto i tamo će ostati.
- Osim naravno u slučaju da imaš jebenu konkurenciju, koje se isto tako bori za tu riječ. Tada će biti podosta oscilacija između vas. Imao sam jednu stranicu s izrazitom konkurencijom te smo konstantno raditi i jedni i drugi te se pokušavali nadmudriti, a samim tim je bilo oscilacija između nas prva 4.

Back
Na vrh