• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn sta da radim ?

optimista

Iskusan lik
Tu od
11 Kol 2011
cao svima, juce mi je poklonio ortak domen crazysportsmen.com pa reko da pokusam ako moze da se nesto pametno napravi na tom domenu, razmisljao sam da pravim sajt na strano ili nase trziste, sta kazete koje bolje i sta je bolej da pravim za takav domen?
ja sam nesto poceo ali nzm bas dali je dobro onako kako sam ja poceo. razmisljao sam da kacim lude slike i video klipove i da ima da se lajkuje i ostale stvari. ali opet to nije nimalo originalno, posto ima na gomilu takvih stvari, ali ko zna mozda moje se provuce posto mislim da ima dobar domen a i star je vise od godinu dana. i ovu mu prvi sajt na njemu. hvala unapred

Pa kad ti je domen na engleskom napravi i sajt na engleskom.Ubcuj neke lude sportske klipove imas ih na youtubu.

Domena je na engleskom - Možda osim tih ludih klipova tj. smiješnih filmića bi moga na tome pratiti živote sportaša i njihove životne poteze - nešto tipa magazin o sportašima

optimista kaže:
cao svima, juce mi je poklonio ortak domen crazysportsmen.com pa reko da pokusam ako moze da se nesto pametno napravi na tom domenu, razmisljao sam da pravim sajt na strano ili nase trziste, sta kazete koje bolje i sta je bolej da pravim za takav domen?
ja sam nesto poceo ali nzm bas dali je dobro onako kako sam ja poceo. razmisljao sam da kacim lude slike i video klipove i da ima da se lajkuje i ostale stvari. ali opet to nije nimalo originalno, posto ima na gomilu takvih stvari, ali ko zna mozda moje se provuce posto mislim da ima dobar domen a i star je vise od godinu dana. i ovu mu prvi sajt na njemu. hvala unapred

Nemam ti nazalost nikakav konkretan prijedlog, ali ono sto ti mogu reci je da, za sta se god odlucis,
da ne izlazi iz "domena domene". Ako ti se vec u domenu spominju kljucne rijeci "crazy" i "sport",
onda ti je najbolje da se i fokusiras na tako neke stvari, jer ce ti mnogo pomoci sto se tice SEO-a.
Kljucne rijeci u domeni su veoma bitne. Sigurno je da neces stavljati recepte ili muziku na takav sajt.

Mozda se odlucis bas za neke "lude sportove" ili slicne furke:
http://www.youtube.com/watch?v=PGuYojcmZpI

Dogodovstine, info, slike, klipove iz zivota likova kao Pol Gaskonj, Denis Rodman, .. Sasa Curcic:crazy_grin

Originalan sajt bi bio

jednostavno piši recenzije utakmica koje pogledaš, a mogao bi da ubaciš neke smiješne izmišljene priče o sportašima - kao neka kategorija "žuta štampa" i sl.

Pisi sto gore neko kaze dogadjaje neke specificne , dozivljaje sportaša. Lude greske golmana, promasaje igraca , tuce sve sto je vezano za sport a smijesno je i ludo. Napravi portal sekciju s clancima i video sekciju.

Ja bih to amazonizirao proizvodima/napravama vezanim za te "lude" sportove. :bored

Ja mislim da se tema sajta/niche ne bira prema domeni koju si dobio, nego obrnuto.
Moj prijedlog: razmisli sta bi stvarno htio rzditi i sto bi se moglo monetiirati. Zatim prodaj ovu domenu za 10-20-30$, kupiza 1-5$ neku koja ti stvarno treba, a za ono sto je ostalo odi s ortakom na cugu :drinks

Back
Na vrh