• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

sponsorads

vesko

Član
Tu od
1 Ruj 2011
Dva meseca sa njima i cao slika ispod je uradjena 10 09. 2011 hvale jos dve zatrazene zarade koje nisam uspeo da snimim, na mailove nisu odgovarali takodje i u delu gde je nazovimo SUPPORT ne pokusavajte kao sto sam ja

scam-sponzoradsde.png

Ne nego se igrao sa njima sa prelepim reklamama koje smaraju :) sta sam drugo ocekivao nego ban, vec posle prve zatrazene isplate poslao sam mail i rekli mi krajem meseca bice, pisao im u SUPPORT 15 puta ako je problem neki recite kaze nema problema i sta da ocekujes drugo nakon dva meseca kada su videli da imam dobar broj posete na sajt cao lepi nema vise, a voleo bi toga videti ko ima dokaz oko isplate sa ex-yu sajtova ne vezano dali je na nemacki engleski ili nas jezik, lepa cifra bila jbg ali samo na blef jbg idemo dalje trazimo nove

srkicarinho kaže:
meni drugar rece da su ga isplatili..
reci drugaru neka okaci neki dokaz posto izgleda svi se hvale a dokaza nigde

srkicarinho kaže:
meni drugar rece da su ga isplatili..

Da, kada su ga isplatili ?

Njega su banovali jer mu je cpm bio 3 e za EX YU to sam mu i ja rekao...

A meni isto nema isplate vec 2 meseca, to jest nema nikome, svi cekaju, a nista se ne zna sta se desava..

Meni su platili 26.09.2011.

Nije neki iznos (16.9€), ali su platili na paypal

Isplatili su i meni 30.02.2011. Nemojte da me pitate za screenhot. Ne radi mi Print Screen dugme a Paint mi optereti ceo sistem ali isplacuju, osim ako te neko ne probudi u medjuvremenu.

rigor04 kaže:
Isplatili su i meni 30.02.2011. Nemojte da me pitate za screenhot. Ne radi mi Print Screen dugme a Paint mi optereti ceo sistem ali isplacuju, osim ako te neko ne probudi u medjuvremenu.

Evo slika, ako treba moze i sa paypal screen
screenshotctj.jpg

Ja redovno dobijam isplate (kad me ne banuju), zadnju isplatu sam trazio 1.okt a dobio sam 4.okt. Najduze sam 15 dana cekao isplatu.

Jel ovo za sve, ili samo za Nemacku i Austriju (tako je meni jedan lik sa ovog foruma rekao).

zoranz88 kaže:
Evo moje poslednje isplate
svabe.jpg

Ovo je neverovatno, ja je cekam 2 meseca i ne radim vise sa njima dok ne isplate, veliki broj ljudi se zali da nema isplate uopste !

Zoran koliki ti je CPM i odakle ti je poseta ?

zoranz88 kaže:
Evo moje poslednje isplate
svabe.jpg

Daj mi molim te screen iz svog naloga gde stoji i pise Ausgezahlt pdf fajl da je izvrsena isplata naravno zamraci id kupona

Jer sam kontaktirao sve menadzere sto vrse uplate sponsorads-u i samo mi je jedan vratio mail Country Management rekao da ce da proveri moj nalog direkno kod njih i pitao me za traffic i cekam odgovor

Kod onih Rumuna na forumu i dalje nista konkretno nema.

Na mailove i dalje ne odgovaraju ko po obicaju :die

A sve i dalje radi, nalog aktivan, reklame se prikazuju...

Jesu ti odgovorili sta ovi sa bigpointa ?

Ovo mi je sedma isplata (zaredom) a ni jednu nisam cekao duze od 15 dana. Dobijao sam jos isplata ali su me cesto ban tako da to ne racunam
capture2ko.jpg

Evo i ja sam zatrazio jos jednu od 43€, pa cemo vidjeti hocel isplatiti :D

Jedan moj drug kaže da ne isplaćuju, kao mrka kapa...Verovatno folira :D

Back
Na vrh