• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SponsorAds.de

abc123

Novi član
Tu od
14 Ožu 2012
Na računu na ovom sajtu ,imam nesto "eura" i poslao sam ih na paypal račun i evo vec dvije sedmice prosle a transakcija jos nije izvrsena.Ako neko ima ili je imao iskustva sa njima moze li mi nesto reci o njima , za koliko vremena isplacuju,jesul pouzdani itd..
Hvala

abc123 kaže:
Na računu na ovom sajtu ,imam nesto "eura" i poslao sam ih na paypal račun i evo vec dvije sedmice prosle a transakcija jos nije izvrsena.Ako neko ima ili je imao iskustva sa njima moze li mi nesto reci o njima , za koliko vremena isplacuju,jesul pouzdani itd..
Hvala
Swe zavisi nekad legne u toku 2 dana naj dalje sam cekao 2 sedmice ,zasada uredno placaju i ja sam neki xxx€ pustio na isplatu pa cekam .
Radim oko 2mjeseca s njima nemogu da se zalim (bar zasada)

Sto se njih tice gde god se okrenem vidim da se nasi ljudi zale da su ih zajebali kad dodje vreme da se isplati banuju nalog uz razlog da podrzavaju samo sajtove na nemackom i engleskom, koliko cujem vlasnika Milver site su zeznuli nedavno za par hiljda evra i ne samo njega...

Davor nisu oni njega zaj* za par tisuća eura nego je on njih htio zaj* za par tisuća eura.
Pa nisu oni karitas da djele pare komu stignu.Ja ih podržavam da vas baniraju i neisplate vam pare
Oni podržavaju njemačku, austriju i švicarsku, a vi koji dajete lažne adrese bi trebali za to zakonski odgovarati.

kres0 kaže:
Davor nisu oni njega zaj* za par tisuća eura nego je on njih htio zaj* za par tisuća eura.
Pa nisu oni karitas da djele pare komu stignu.Ja ih podržavam da vas baniraju i neisplate vam pare
Oni podržavaju njemačku, austriju i švicarsku, a vi koji dajete lažne adrese bi trebali za to zakonski odgovarati.

prvo ja ne dajem nikakve adrese jer mi nije ni palo na pamet da ih koristim a drugo ako vec ne moze da se koristi kod nas sto odobre naloge za nase sajtove?

logicno da svaka ozbiljna mreza prvo proveri sajt ;)

Ima li tko iz Njemacke, Austrije ili Švicarske da se dogovorimo za suradnju?

Mozete me kontaktirati na PM.

SteelMaiden kaže:
Da li je tko primio isplatu zadnjih tjedana?

Primio sam supalj nos do ociju.

Ja se to isto pitam vec sedmicama, da li samo mene zezaju ili ne isplacuju nikoga to jest imaju problema sa isplatama...

bojanposao kaže:
Izgleda da se mozes pozdraviti s lovom... "google->SponsorsAds.de scam"

A znam ja to imao sam posla vec sa njima... Al manje isplate su prolazile do sada bez problema 100+ e cim dodjem do vece oko 500 e za 10 dana evo odma kasne sa isplatama to jest nista se ne desava... A koliko vidim i sa steelom je ista stvar nema isplate...

dosta ljudi se zali, ali tamo pise da isplacuju u roku od 6 tjedana!! Meni su uredno isplatili

niko kaže:
dosta ljudi se zali, ali tamo pise da isplacuju u roku od 6 tjedana!! Meni su uredno isplatili

Kad si zadnji put primio isplatu i u kolikom iznosu ? Pitam jer cim su pocele vece cifre da se obrcu odma zastoj sa isplatama :(

OK,hvala svima na odgovorima.
Meni su isplatili neku siću u roku nekoliko sedmica. Za sada su dobri.:to_clue

naravno da isplacuju....

Do sada sam dobio nekoliko hiljada eurica od njih.

Samo radite sve po pravilima i nema problema, Svabe su to :D

Moram da dignem temu samo da pitam u slucaju da ima jos neko da je ostao da radi sa njima jel primio kakvu isplatu u zadnjih mesec dana ?

Back
Na vrh