• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook Spajanje fb stranica ??

pajdo

Novi član
Tu od
24 Srp 2011
znači u zadnje vrijeme je fb napravio opciju spajanja page-va (merge) i ja uspio spojit neke page-ve i place i page , no sad mi ne želi više ??!! u čem je problem, naravno isto mi je ime pageva, to sve štima ...
jel problem možda u tome što su možda stranice različite vrste ? jedna official a druga comunity ??
i gdje mogu vidit koja je koja stranica ?? ,,, jel ima kakav info ??

Kad ti je bila dostupna ta opcija, ja sam spojio par stranica prije jedno 2 mjeseca i od tada mi uopće ne radi...

ivan19992 kaže:
Kad ti je bila dostupna ta opcija, ja sam spojio par stranica prije jedno 2 mjeseca i od tada mi uopće ne radi...

prije nekih možda mjesec dana na jednom od profila ...

Misliš da je fb ukinuo tu opciju =???

nisam pokušavao ništa sa profilima, koliko vidim da je ukinuo, ja sam imao tu opciju prije jedno 2 mjeseca al tad sam mogao spojit koje god sam htio stranice, da bar samo omoguće to na jedan dan, spojio bih 10 malih u jednu veliku stranicu...
Vidio sam da je moguće preko neke forme njima poslat koje stranice želimo spojiti i onda oni odobravaju ako misli da su iste..

ivan19992 kaže:
nisam pokušavao ništa sa profilima, koliko vidim da je ukinuo, ja sam imao tu opciju prije jedno 2 mjeseca al tad sam mogao spojit koje god sam htio stranice, da bar samo omoguće to na jedan dan, spojio bih 10 malih u jednu veliku stranicu...
Vidio sam da je moguće preko neke forme njima poslat koje stranice želimo spojiti i onda oni odobravaju ako misli da su iste..

jel možeš objasnit kako se dolazi do te forme ??

I ja sam to radila sa svojom stranicom prije nekoliko mjeseci i uspjelo mi je.Od tada nisam gledala.Možda je ukinuo tu opciju ili možda ti nešto pogrešno radiš :)

mene isto to zanima ali nigdje tu opciju nisam našao

Spajanje stranica na fb radi jos al je fazon da strenice moraju imati nesto zajednicko u imenu .

Na primjer hoces da spojis 2 stranice one bi morale imati ovako netraja net i netraja.net i mozes spojiti na onu stranicu koja ima vise clanova i radit ce ti Opcija vam se nalazi kad idete na Uredi stranicu pa na pomoc ako se ta stranica moze spojiti pojavit ce vam se spojite duple stranice ako se ne moze spojiti nikako nece vam se ni pojaviti. Za detalje pitajte.

mucacos kaže:
Spajanje stranica na fb radi jos al je fazon da strenice moraju imati nesto zajednicko u imenu .

Na primjer hoces da spojis 2 stranice one bi morale imati ovako netraja net i netraja.net i mozes spojiti na onu stranicu koja ima vise clanova i radit ce ti Opcija vam se nalazi kad idete na Uredi stranicu pa na pomoc ako se ta stranica moze spojiti pojavit ce vam se spojite duple stranice ako se ne moze spojiti nikako nece vam se ni pojaviti. Za detalje pitajte.

tako je.. ja sam zadnjih dana pospajao nekoliko stranica.. jedan veliki profil pretvorio u page i spojio ga sa drugim pageom bez problema.. naravno caka je u imenu, ali radi savrseno

osim sto kod pretvaranja privatnog profila u page, gubite sve postove i slike, sve osim prijatelja koji postaju fanovi

mozes spoljiti samo ako je ime isto ili slicno, a inace nemoze. I ja sam imao slican problem posto imam nekoliko stranica sa 5000 clanova ali ne mogu to da odradim nikako, a preko 200 se ne moze promeniti naslov

promoterka1 kaže:
mozes spoljiti samo ako je ime isto ili slicno, a inace nemoze. I ja sam imao slican problem posto imam nekoliko stranica sa 5000 clanova ali ne mogu to da odradim nikako, a preko 200 se ne moze promeniti naslov

Postoji nacin da spojis stranice koje nisu istog naziva.

Pozdrav narode,imam dvije fb stranice sa slicnim brojem lajkova i istim imenom.Medjutim kada idem na merge pages,dobijem obavjestenje da nemam stranice koje ispunjavaju uslov za objedinjavanje.Zna li neko u cemu je problem?

Stavi obe stranice da imaju istu katrgoriju. Ili ako si tek promenio ime stranice onda moras da cekas nedelju dana.

Obe stranice u istoj kategoriji,isto im je i ime.Proslo je vise od 7 dana od promjene imena.I dalje ih ne mogu spojiti.Zna li neko razlog? Pokusacu jos vcrs pa cu onda vidjeti sta dalje.

Onda ti ne pise da nemas stranica za spajanje, vec da pokusavas da spojis previse stranica.

Ja sam evo sada spojio 10-ak stranica sa razlicitim imenima. Izgleda da je to neka nova promena iz fb-a :D
Odlicno u svakom slucaju.

Back
Na vrh