• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sniježi, sniježi

InFlames20 kaže:
Logo je tu, šta kažete?
Ali mojoj curi se sviđa snijeg, šta da radim sad :D
malo je u fazonu "The Day After Tomorow" :tease
salim se logo je 'vr svaka cast :sparkle:sparkle

Snijezi, snijezi bambusov list pored njenog prozora, smog se tiho spusta na grad sa nebeskih i strujnih vodova. A zima ide, ide zima, mali zeko kucu ima, zima ide ide zima, mali zeko bundu ima, zima ide ide zima, ide i Masa u sumu, cavki cik!

Meni je hladno kad dodjem na forum... ali bacim pogled na amity i sve je ok :taunt

Evo danas i u Sarajevu pao snijeg ...

Sjetio sam se jednog vica :

Umro Muji otac i dolazi Haso da mu saopsti i kaze: "Mujo umro ti je stari".
Mujo sav tuzan kaze Hasi: "Slijedeci put kad mi neko umre moras mi to na ljepsi nacin reci nemoj ovako".
Za 6 mjeseci umre Muji majka i dolazi Haso da mu saopsti i kaze: "Viju viju pahulje, mraz po staklu sara, trci Mujo kuci, crkla ti je stara".

AboNe kaže:
Evo danas i u Sarajevu pao snijeg ...

Sjetio sam se jednog vica :

Umro Muji otac i dolazi Haso da mu saopsti i kaze: "Mujo umro ti je stari".
Mujo sav tuzan kaze Hasi: "Slijedeci put kad mi neko umre moras mi to na ljepsi nacin reci nemoj ovako".
Za 6 mjeseci umre Muji majka i dolazi Haso da mu saopsti i kaze: "Viju viju pahulje, mraz po staklu sara, trci Mujo kuci, crkla ti je stara".
whahahaha :crazy_grin

Napad'o snijeg u Sarajevu i Huso sluša na radiju vijest:

- "Mole se građani da parkiraju svoje automobile na strani ulice sa neparnim brojevima, da bi se mogao očistiti snijeg barem sa jedne strane ulice."

I Huso ode i preparkira auto.

Sutradan, napadao još veći snijeg i Huso opet sluša vijesti na radiju:
- "Mole se građani da danas parkiraju automobile na strani ulice sa parnim brojevima".

I Huso opet preparkira automobil.

Treći dan, opet napadao snijeg i Huso sluša vijesti. Bas kad je spiker trebao kazati na kojoj strani ulice da se parkiraju automobili, ono nestane struje.

- "Šta ću sad?", misli Huso, misli, pa onako za sebe doda: - "Ma, 'ko ga j*be, nek' danas ostane u garaži!"

btw obratite pozornost kolko vam je opterećenje CPU-a dok ste na IZ forumu... meni je 100% (AMD Athlon 64 na 2.4ghz). to je sigurnop zbog ovih pahulja, jer sam isto primjetio na jednom mom sajtu kad sam uključio pahulje, sa 30% skoči na 100%.

Davor85 kaže:
btw obratite pozornost kolko vam je opterećenje CPU-a dok ste na IZ forumu... meni je 100% (AMD Athlon 64 na 2.4ghz). to je sigurnop zbog ovih pahulja, jer sam isto primjetio na jednom mom sajtu kad sam uključio pahulje, sa 30% skoči na 100%.

Pa ne znam, meni je najnormalnije 2-7 % ;)

Pozz, posto je i u mom gradu sada pao sneg molim admina da makne sneg sa foruma. Plus ovaj ne pada kako treba, secka nesto i koci. Unapred zahvalan.

I meni unatoc 4 jezgre i 4 giga rama CPU ful pocne vristat kad sam na forumu a to je otkad je snjeg pao ovdje. Tak da ono :eek:)

prestalo padat , hvala bogu :crazy_grin

I mene je to mucilo al sam mislio da sam jedintven slucaj :lol

Back
Na vrh