• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn SMS SERVISI

arnaut

Član
Tu od
11 Lip 2011
Inetersuje me neki sms servis (plati za info) za fizicka lica. Ima fortumo ali ta naplata (plati za info) je ukinuta u Srbiji. Ako znate neki servis gde rade isplate, podelite adresu :) Hvala.

arnaut kaže:
Inetersuje me neki sms servis (plati za info) za fizicka lica. Ima fortumo ali ta naplata (plati za info) je ukinuta u Srbiji. Ako znate neki servis gde rade isplate, podelite adresu :) Hvala.

Evo konte ti je dao odgovor, samo gledaj kad otvaras temu da joj nadjes prikladnu kategoriju jer ovo ama bas nikakve veze nema sa web dizajnom :)

:waving

Izvinjavam se zbog promasene kategorije, premestite temu. Rusi su mi uvek ulivali poverenje, pa cu da pokusam sa ovim servisom. :D Hvala.

bas sam sad hteo da otvorim temu o sms servisu, ali da nije ovaj fortumo. reci mi konte koliko ja dobijam za 1 sms ako mi je ona opcija od 29 din sms ? ?

Obicno pola uzme firma i mreze, pola ostaje tebi, npr. na fortumu uzimaju vise od pola sto i nije bas ok :D

arnaut kaže:
Obicno pola uzme firma i mreze, pola ostaje tebi, npr. na fortumu uzimaju vise od pola sto i nije bas ok :D
Samo telenor uzima 50-60% od zarade, a MTS uzima 50%, tako da nema sanse da ti neki provajder daje cisto 50% od svake poruke, jer onda ne bi imalo smisla.

Back
Na vrh