• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Smowtion oglasi

Da li neko moze da mi kaze ko koristi smowtion posle koliko vremena prikazu reklamu na sajt,citao sam tamo nesto pise 2 nedelje,i zasto ne mogu da izaberem metodu preko cega ce da me isplacuju? :waving:waving

Srdjan87 kaže:
Da li neko moze da mi kaze ko koristi smowtion posle koliko vremena prikazu reklamu na sajt,citao sam tamo nesto pise 2 nedelje,i zasto ne mogu da izaberem metodu preko cega ce da me isplacuju? :waving:waving

U roku od 48h.
Moraju ti prvo prihvatiti sajt pa tek onda biraš metodu ;)

[/quote]

U roku od 48h.
Moraju ti prvo prihvatiti sajt pa tek onda biraš metodu ;)
[/quote]

ja sam uradio validaciju sajta,nista ostaje mi samo da cekam 48h,pa da vidim kako funkcionise zarada. :king

[/quote]

Mene zanima ovo oko isplate, ja zelim da dobijam ispalte na Pay pal, ali oni kao traze neke fiskalne ili kave vec podatke, a ja u tom obrazcu pola podataka koje traze i ne znam sta su.Pa sad da li je to poterbno ako zelim da priamm preko Pay pal ili nije?

Mene isto interesuje sta to sve znaci ali samo hocu da mi novac stize preko ceka ?

Back
Na vrh