• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slicethepie

daconi

Član
Tu od
21 Pro 2009
Nisam jos ni u jednoj temi procitala za ovaj zanimljiv sajt na kojem slusate muziku i dajete svoju ocenu za saslusane kompozicije.Jedina mana ovog sajta je sto naplacujete zaradjen novac preko pay pala a to u Srbiji ne postoji,no stvari krecu na bolje pa mozda posluzi i ovaj sajt za interesantnu zaradu.Za svaku saslusanu i ocenjenu pesmu dobijate od 0.05 - 0.10 funti.

daconi kaže:
Nisam jos ni u jednoj temi procitala za ovaj zanimljiv sajt na kojem slusate muziku i dajete svoju ocenu za saslusane kompozicije.Jedina mana ovog sajta je sto naplacujete zaradjen novac preko pay pala a to u Srbiji ne postoji,no stvari krecu na bolje pa mozda posluzi i ovaj sajt za interesantnu zaradu.Za svaku saslusanu i ocenjenu pesmu dobijate od 0.05 - 0.10 funti.

Koji ovaj sajt ?Gde je link ,imam paypal pa ako mozes posalji na pp

kule kaže:
daconi kaže:

Koji ovaj sajt ?Gde je link ,imam paypal pa ako mozes posalji na pp
I mene zanima pa mi javite ako može

Ako budete imali nekih nejasnoca na pocetku pisanja kritika slobodno pitajte.

Moze li malo ovo da se pojasni de uci sta klikati, da li treba celu pesmu da odslusam ili sta?

Da li ja dobijem pare ako ocenjujem ili ako neko oceni pesmu koju sam ja ubacio?

Ne treba celu pesmu odslusati,nego samo tih 60 sec,posle toga mozes da pises u box u kojem su odbrojavane sekunde.Onda napises svoje impresije o pesmi koju si slusao,samo moras da koristis malo muzickih termina poput,ritam,kompozicija,harmonija,instrumenti,aranzman,lyric,itd...posle toga imas skalu na kojoj ocenis pesmu od 1 do 10.Sto budes imao pribliznije ocene kao i drugi ocenjivaci,a to vidis ispod gde se nalaze brojke koje se menjaju pri svakom ocenjivanju to ce ti rejting biti bolji i tako ces dobijati zvezdice a sto vise zvezdica to veca cifra po svakoj ocenjnoj pesmi.

Back
Na vrh