• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn Skripta za image hosting stranicu

Kažu da ima dosta bugova.

Ako ništa drugo ne preostaje, kupiću Chevereto. Međutim, mogao bih da isprobam i free verziju pod uslovom da može da se kasnije nadogradi na pro bez gubitka starih podataka (možda ovo deluje glupo što sam sad napisao, ali ja sam početnik i nisam upućen), kao i da je omogućen disable upload-a.

Davor kaže:
Ukoliko ovde ima vlasnika nekoga Image hosta ako moze da kaze ima li kakve koristi od drzanja istoga...?

Imam ja! Izgleda mozes pogledati na youpicture.in
Dali ima nekakve velike koristi od drzanja? Pa trenutno i ne bas.. al eto tu je i nudi to sto nudi, pa ako netko voli, neka izvoli... ;)

Ako ti treba imam ja..Javi mi se u privatnu poruku,ne znam da li smijem ovdje ostaviti link za download.

Back
Na vrh