• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Skripta za brzu zaradu (samo ko zna)

jocar96

Aktivni član
Tu od
15 Kol 2013
Ovako ,video na jednom sajtu skriptu za postavljanje reklama odnosno da naterate posetioca da klikne na reklamu. Ovu skriptu trazim vec dosta vremena i naso sam je na jednom sajtu ali nisam strucan da je prepravim.

Evo kako to izgleda.

das.png

Ako neko ima ovu skriptu neka mi se javi u pm ili ovde.

Mogu i da platim neku sumu ako treba.

Zabranjeno je postavljati adsense u ovakav popup i svatko tko ovo radi riskira trajni adsense ban.

Znam ali ako si lukav i znas kako da izbegnes i mozes da sabijes u 1 sat 1000 ulaza i klikova ,veruj mi da se isplati rizikovati. Ja hocu da probam , mogu samo da mi daju ban na adsensu od 0 dolara tako na nista ne gubim :D

jocar96 kaže:
Znam ali ako si lukav i znas kako da izbegnes i mozes da sabijes u 1 sat 1000 ulaza i klikova ,veruj mi da se isplati rizikovati. Ja hocu da probam , mogu samo da mi daju ban na adsensu od 0 dolara tako na nista ne gubim :D

Da samo znas koliko clanova ovog foruma je tako razmisljalo pa je kasnije pozalilo. Doslovno smo imali poplavu postova adsense alternative te kako vratiti adsense account sto je vrlo tesko pa mozda i nemoguce.

Ako si 1996o godiste sada imas 18-19 godina. U roku od 1-2 godine ti bi stvarno mogao stasat kao strucnjak u internet marketingu, i vjeruj mi kada budes imao znanja kako zaradit od adsensa a ne budes imao adsense account ce ti biti krivo. Znam da je tesko razmisljat dugorocno, ali vjeruj mi jako velik broj ljudi je pozalio radi toga.

Upravu si nema sta.

Imam dosta ideja i zaradjujem od reklama ali nemam dovoljno znanja oko svega toga da bi to uvecao.

Poslusacu tvoj savet . Hvala :)

Ukoliko si zainteresiran mogu ti napraviti skriptu. Poslao sam ti privatnu poruku.

jocar96 kaže:
Upravu si nema sta.

Imam dosta ideja i zaradjujem od reklama ali nemam dovoljno znanja oko svega toga da bi to uvecao.

U tom slucaju svakako preporucam da procitas ovaj tekst:
http://blog.idonethis.com/one-thing-extreme-focus-facebook-mark-zuckerberg-paypal-peter-thiel/

Glavni razlog zasto je facebook ono sto jest danas jest njihov FOKUS na samo jedan cilj.

Najlosija godina u mojoj "karijeri" je bila upravo ona kada sam imao najvise ideja. Lutao sam od ideje do ideje i nisam zaradio nista. Od tada svake godine sam sve vise i vise fokusiran na uzi segment stvari i sve sam bolji u tome. Nije da ja ne lutam nikad, ali sam postao sve bolji u koristenju "mind hackova" kako da ukrotim svoju radoznalost a pritom povecam svoju produktivnost.

Sto se tice ove skripte svakako se ne isplati raditi bilo sta sa tim cak i ako znas znanje i znas kako da je iskoristis mozes zaraditi fine pare primiti ih ali nekon toga dobices trajan ban na od adsense, sto nema cenu, posle toga mozes otvarati adsense racune na svoje prijatelje i tako u krug ali uvek ces dobijati banove, nekad ces cak dobiti i pre nego sto dobijes isplatu, mozes zgrnuti vece pare za kratko vreme ali se ne isplati jer ti sad biras da li hoces da se bavis internetom kroz zivot i da zaradjujes od toga ili hoces da smuljas da za par meseci uzmes neke pare a posle da ga p**** ceo zivot, ja iskreno znam sve fore i fazone sto se tice ove skripte kako sa njom muljati itd, ali nikad nisam probao niti cu :)

Bolje je pomanje pa dodalje, nego u mjesec dana zaradit neke velike pare pa do kraja zivota vise nista. Ja da sam tako razmisljao (brza adsense zarada s ilegalnim trikovima) nikada ne bi bio ovdje gdje sam sad, a to je da trenutno zivim od adsense zarade i zaradjujem toliko da takvu placu ne bih mogao nigdje dobiti. Otprilike 2xprosjecna HR placa.

Probao sam, odustao iz razloga koje su naveli gore.. Ne isplati se realno + bolje je da brendiraš sajt kao ne napadan sajt sa informacijama korisnim a ne kao mašinu za skupljanje novca, mi smo takvi ljudi razumeš ne volimo da druge uspe i pre će da izađe sa stranice nego da klikne na oglas, još ako zna da to što radiš nije dozvooljeno... pff... Pogledaj sve te sajtove koliko traje, mesec max dva... koliko skupe pa skupe oko 1.000e što je super, ali ne dobiju taj novac nikad... Cepaj ti legalno, ako ti je do ilegale uhvati pa šljakaj na ulici prodaj sreću, isto ti je...

Evo ukoliko administracija dozvoljava, ja cu napisati sada skriptu i postaviti je ovdje samo kako bi ti naucio lekciju i popio ban.

Koliko god ovaj post izgledao grub, on je dobronamjeran - vjeruj mi ;)

jocar96 kaže:
Ovako ,video na jednom sajtu skriptu za postavljanje reklama odnosno da naterate posetioca da klikne na reklamu. Ovu skriptu trazim vec dosta vremena i naso sam je na jednom sajtu ali nisam strucan da je prepravim.

Evo kako to izgleda.

das.png

Ako neko ima ovu skriptu neka mi se javi u pm ili ovde.

Mogu i da platim neku sumu ako treba.

Vidi bolje uči i trudi se da nešto dugoročno napraviš i da od toga zarađuješ na duži vremenski period (svaki mjesec) nego da se igraš sa tim "igračkama" jer ćeš brzo biti izbačen iz AdSensa a mene i druge oglašivače ćeš oštetiti za neki iznos terajući posjetioce da kliknu na oglas koji ja uredno plaćam!

Da se razumijemo ovo je inače kriminal, i nije mi jasno zbog čega se ovakve teme uopšte tolerišu na ovom forumu...

Razumijem da je ovdje veoma teška situacija i da ljudi rade za mizerne ili smiješne plate ali to nije razlog da krademo od nekoga,nećemo se valjda ugledati na ove naše političare ;)

Meni je trebalo više od godinu i po dana sa AdSensom da počnem nešto ozbiljnije zarađivati,mislio sam sto puta odustati ali nisam,trudio sam se i evo danas imam prosječnu platu samo od jednog sajta na kome radim mjesečno otprilike 20 sati što nije loše,mada uvijek može i bolje.Da napomenem da sam prvo godinu i po zarađivao dnevno do 1 EUR,nekad malo više,nekad je bilo 0.20 EUR ( :smrc ) a sad 10 - 15 EUR.

Isto sam razmišljao tako o svemu i svačemu i na sreću nisam ništa od tih "alatki" isprobao,trudio sam se i radio i to tebi preoručujem.

Uz ovo radim i sajtove klijentima,prodajem hosting i radim u firmi u smjenama 8 sati dnevno,kod kuće me čeka žena i dijete i opet se sve stigne uraditi kad se hoće :drinking

Ma lazu te bre, svi oni imaju sajtove kao i ti i mlate pare, pa nece da im budes konkurencija!

Salu na stranu, ne moras raditi Internet Marketing, radi ono sto volis. Stavi na papir, pa polako. Uci 6,7 meseci, pa probaj na elanceu i odesku da zaradjujes. Naravno, nemoj stati posle 6,7 meseci da ucis, uci non stop, svakog dana, ni posle 100 godina!

Što se Adsense tiče, ali svakog dugoročnog posla treba ti minimum 6 mjeseci rada da bi počeli prihodi.
Sav uloženi trud će ti se višestruko vratiti, čak i ako ne bude para koliko si planirao, ostaće ti znanje i dobro iskustvo.
Moj sistem rada je: Svaki mjesec pokrenuti po jedan sajt, cilj mi je da svaki sajt zarađuje 0.5 ~ 1e dnevno poslije godinu dana.

Nema tu pravila,prihodi mogu da budu I posle mesec dana a moze se desiti da ne bude nista ni posle godinu dana.

Ja vam mogu reći iz prve ruke kakvo je ovo jer sam ovo radio.

Uvijek se trudim da pomognem ljudima i "najdobronamjernije :D" vam savjetujem da ostavite ovo.

Ja sam 2 godine imao AdSense nalog, skupljao pare, sajtovi lagano ovo ono ... naišao na scriptu sličnu ovoj, za jedan dan nabio milion lajkova na fejsbuk stranici, 500-600 hiljada posjeta na sajtu i 500€ na AdSense nalogu ... ZA JEDAN DAN.

Dalje ne moram dalje pričati, u vodu je palo nešto što sam 2 godine gradio.

Iako sam maloljetan, Google me označio kao kriminalca (to su mi poslali u mejlu), što i jesam bio, fejsbuk mi je uveo neke restrikcije na profil (zabrana otvaranja i uređivanja stranica, plaćanja ...).

Dva mjeseca sam se mučio da Google namolim da ponovo otvorim nalog na svoje ime, jer nisam mogao stari vratiti a ni novi otvoriti, slao sam im kopije lične, uvjerenja, prijašnje isplate od AdSense-a ... hiljadu i jednu stvar.

Na kraju su me valjda i zaboravili, šta li, otvorio sam nalog, novi na Googleu i novi na Fejsbuku, imam sa dva sajta prosječno 6€ dnevno, dakle u decembru sam dobio prvu normalnu isplatu i danas drugu a počeo sam i boostat postove na novom Facebook nalogu.

MOJA TOPLA PREPORUKA, OSTAVITE TAKVE SCRIPTE, NEMA NIŠTA SLAĐE KAD UZMEŠ PARE SA ŠALTERA A ZNAŠ DA SI IH POŠTENO UZEO I DA NIKOG NISI PREVARIO!

sunbeach kaže:
Nema tu pravila,prihodi mogu da budu I posle mesec dana a moze se desiti da ne bude nista ni posle godinu dana.
Ovim ništa nisi rekao. Negativna teorija nije teorija. Npr. ako vidiš Mjesec i kažeš ono nije Venera, nisi mnogo rekao o njemu.
Da nema pravila svi bismo odavno odustali.
Cijeli ovaj sajt se sastoji od dobre prakse (pravila) za uspješno poslovanje na netu.
Stroga pravila za to šta treba raditi ne posotje, ali itekako postoje stroga pravila šta ne treba raditi.

Nema pravila jer ako potrefis dobru temu i imas dobro pozicioniran sajt ili imas velike fejsbuk stranice mnogobrojne tviter pratioce backlinkove... mozes zaraditi za prvih mesec dana i hiljadu evra u suprotnom ako nemas nista od toga mozes imati najlepse uradjen sajt na svetu onda neces zaraditi ni posle godinu dana nista ili ako imas nesto od toga zaradices nesto ...tako da nema tu pravila nikakvih.

A da zaboravio sam da napisem da ne podrzavam nacin prevare zbog koje je pokrenuta tema,jer tu stvarno nema buducnosti sa tim nacinom.

@mishop nisam skontao da pises u vezi naslova teme nego sam mislio uopste u vezi zarade.

liquid kaže:
Iako sam maloljetan, Google me označio kao kriminalca (to su mi poslali u mejlu)

Da su te isplatili nekoliko puta i da su tek onda skontali da si ih prevario mogao si dobiti na kucnu adresu koju ti licno donese postar,zahtev od gugla za vracanje para u roku od 30 dana inace ide tuzba,to i pise u google adsesne tos-u da mogu traziti povracaj novca u slucaju nepravilnosti.

sunbeach kaže:
Da su te isplatili nekoliko puta i da su tek onda skontali da si ih prevario mogao si dobiti na kucnu adresu koju ti licno donese postar,zahtev od gugla za vracanje para u roku od 30 dana inace ide tuzba,to i pise u google adsesne tos-u da mogu traziti povracaj novca u slucaju nepravilnosti.

Nisam to rekao.

Prethodne isplate su bile legalne. Samo taj jedan dan je bio neregularan i taj isti dan su me banovali, isplata nije ni stigla da se obračuna, tako mi nisu mogli šta tražiti.

Back
Na vrh