Ja vam mogu reći iz prve ruke kakvo je ovo jer sam ovo radio.
Uvijek se trudim da pomognem ljudima i "najdobronamjernije

" vam savjetujem da ostavite ovo.
Ja sam 2 godine imao AdSense nalog, skupljao pare, sajtovi lagano ovo ono ... naišao na scriptu sličnu ovoj, za jedan dan nabio milion lajkova na fejsbuk stranici, 500-600 hiljada posjeta na sajtu i 500€ na AdSense nalogu ... ZA JEDAN DAN.
Dalje ne moram dalje pričati, u vodu je palo nešto što sam 2 godine gradio.
Iako sam maloljetan, Google me označio kao kriminalca (to su mi poslali u mejlu), što i jesam bio, fejsbuk mi je uveo neke restrikcije na profil (zabrana otvaranja i uređivanja stranica, plaćanja ...).
Dva mjeseca sam se mučio da Google namolim da ponovo otvorim nalog na svoje ime, jer nisam mogao stari vratiti a ni novi otvoriti, slao sam im kopije lične, uvjerenja, prijašnje isplate od AdSense-a ... hiljadu i jednu stvar.
Na kraju su me valjda i zaboravili, šta li, otvorio sam nalog, novi na Googleu i novi na Fejsbuku, imam sa dva sajta prosječno 6€ dnevno, dakle u decembru sam dobio prvu normalnu isplatu i danas drugu a počeo sam i boostat postove na novom Facebook nalogu.
MOJA TOPLA PREPORUKA, OSTAVITE TAKVE SCRIPTE, NEMA NIŠTA SLAĐE KAD UZMEŠ PARE SA ŠALTERA A ZNAŠ DA SI IH POŠTENO UZEO I DA NIKOG NISI PREVARIO!