novosadjanin1
Novi član
- Tu od
- 27 Lip 2014
Uspelo je javio sam se Skrillu trazili mi dokumenta i to je to. Hvala ljudi u svakom slucaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lakisa94 kaže:peqtas kaže:Adresa se nekad mogla verificirati tako da si zatražio da ti pošalju pismo na kućnu adresu sa šifrom koju bi potom trebao potvrditi na stranicama tvog računa...ne znam da li je ta opcija još uvijek dostupna.
Druga opcija ti je da otvoriš bankovni račun, koji će ti ionako trebati da bi isplatio novac sa skrilla, i onda im pošalješ izvod prometa, tzv. bank statement
Dostpuna je, ja sam verifikovao skrill accaunt preko adrese pre jedno 3 meseca, ali morao sam nakon toga da saljem i racun od struje da bi oni videli moju adresu i sliku licne karte, znaci uopste mi kartica nije povezana sa skrilom a accaunt mi je verifikovan i primio sam uplatu normalno.
feliks kaže:Pisao sam pre dve nedelje email skrill-u,oni mi nisu jos odgovorili.Proslo je 16 radnih dana a ja i dalje nisam dobio pismo od skrill-a za verifikaciju adrese.
Lakisa94 kaže:feliks kaže:Pisao sam pre dve nedelje email skrill-u,oni mi nisu jos odgovorili.Proslo je 16 radnih dana a ja i dalje nisam dobio pismo od skrill-a za verifikaciju adrese.
Jel si dobio uopste karticu? ja sam u poslednjem pismu dobio kod za verifikaciju i pin pre toga sam dobio karticu, nikakav im je support ja sam cekao oko mesec dana nakon sto sam im poslao licnu kartu i racun, ali u medjuvremenu sam ih smarao jedno 5 puta jel sve uredu kada ce te mi verfikovati karticu itd itd..
feliks kaže:Lakisa94 kaže:Jel si dobio uopste karticu? ja sam u poslednjem pismu dobio kod za verifikaciju i pin pre toga sam dobio karticu, nikakav im je support ja sam cekao oko mesec dana nakon sto sam im poslao licnu kartu i racun, ali u medjuvremenu sam ih smarao jedno 5 puta jel sve uredu kada ce te mi verfikovati karticu itd itd..
Karticu sam narucio sredinom prosle nedelje,jos nije stigla.Za koliko je tebi stigla kartica?Pozdrav.
djetlic kaže:Sa racuna ti je skinut odreden iznos pa sad moras upisati koliko tocno je skinuto da bi izvrsila verifikaciju.
RubyRed kaže:Ja imam problem kod verifikacije kartice.
Odem na sajt banke da vidim koliko su mi skinuli random,
utvrdim da je to 1.14 EUR, u opisu transfera piše i kod.
Međutim kada upišem ili prvo iznos, više ne mogu da upišem u ono polje kod,
ako upišem kod, zatamni se onaj pravougaonik gde treba da upišem iznos.
Ovo kao u ludnici jebo te bog.
![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke