• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Skrill verifikacija

Lakisa94 kaže:
peqtas kaže:
Adresa se nekad mogla verificirati tako da si zatražio da ti pošalju pismo na kućnu adresu sa šifrom koju bi potom trebao potvrditi na stranicama tvog računa...ne znam da li je ta opcija još uvijek dostupna.

Druga opcija ti je da otvoriš bankovni račun, koji će ti ionako trebati da bi isplatio novac sa skrilla, i onda im pošalješ izvod prometa, tzv. bank statement

Dostpuna je, ja sam verifikovao skrill accaunt preko adrese pre jedno 3 meseca, ali morao sam nakon toga da saljem i racun od struje da bi oni videli moju adresu i sliku licne karte, znaci uopste mi kartica nije povezana sa skrilom a accaunt mi je verifikovan i primio sam uplatu normalno.

Postovanje,
Registrovao sam se na skrill racun,pokusao sam da verifikujem adresu,tako sto sam pritisnuo verify ispod adrese,otvorila se stranica na kojoj pise da su potrebni:licna karta i racun,ja sam skenirao i poslao.I dalje mi nije verified(verifikovana adresa).Da li ja treba da dobijem pismo od skrilla?Trebam li da trazim od skrilla da mi posalju pismo?Ako trebam gde se to nalazi?Hvala unapred.

Pisao sam pre dve nedelje email skrill-u,oni mi nisu jos odgovorili.Proslo je 16 radnih dana a ja i dalje nisam dobio pismo od skrill-a za verifikaciju adrese.

feliks kaže:
Pisao sam pre dve nedelje email skrill-u,oni mi nisu jos odgovorili.Proslo je 16 radnih dana a ja i dalje nisam dobio pismo od skrill-a za verifikaciju adrese.

Jel si dobio uopste karticu? ja sam u poslednjem pismu dobio kod za verifikaciju i pin pre toga sam dobio karticu, nikakav im je support ja sam cekao oko mesec dana nakon sto sam im poslao licnu kartu i racun, ali u medjuvremenu sam ih smarao jedno 5 puta jel sve uredu kada ce te mi verfikovati karticu itd itd..

Lakisa94 kaže:
feliks kaže:

Jel si dobio uopste karticu? ja sam u poslednjem pismu dobio kod za verifikaciju i pin pre toga sam dobio karticu, nikakav im je support ja sam cekao oko mesec dana nakon sto sam im poslao licnu kartu i racun, ali u medjuvremenu sam ih smarao jedno 5 puta jel sve uredu kada ce te mi verfikovati karticu itd itd..

Karticu sam narucio sredinom prosle nedelje,jos nije stigla.Za koliko je tebi stigla kartica?Pozdrav.

feliks kaže:
Lakisa94 kaže:

Karticu sam narucio sredinom prosle nedelje,jos nije stigla.Za koliko je tebi stigla kartica?Pozdrav.

Desetak do 12 dana

Lakisa94 kaže:
feliks kaže:

Desetak do 12 dana

Hvala na razumevanju i bzom odgovoru.

Pozdrav!
Danas sam dobio skrill master card 7 radni dan od podnosenja zahteva,verifikovao sam je i automatski mi je verifikovana adresa.Preostalo mi je samo jos da je isprobam.

Imam par pitanja u vezi Skrill-a.
Od skoro sam na Odesku i zaradio sam neki novac koji bih da prebacim na skrill pa da podignem u banci.
Imam Intesa internet karticu ali ne znam da li na racun koji je vezan za nju mogu da se primaju uplate. Taj racun koristim za placanje preko Paypala.
Takodje u Komercijalnoj imam devizni racun na koji primam uplate od adsensa u eur, a tu imam onu obicnu karticu plastificiranu, nije visa.

Koje opcije su mi na raspolaganju?
Hvala.

Ćao upućeno društvo,

Iščitavam forum ali ne vidim da je neko pominjao sledeće.
Tiče se završavanja verifikacije.
Staviću sliku ispod

Kada kliknem Finish verification - traži mi sledeće transaction amount. To me zbunjuje jer ne razumem šta treba da upišem.

Prilozi

• 02.jpg
    02.jpg
    28.2 KB · Pregleda: 613
Sa racuna ti je skinut odreden iznos pa sad moras upisati koliko tocno je skinuto da bi izvrsila verifikaciju.

O.k. kapiram, sve sam to završila i Uplode još 10e, koliko traže kao naknadu za izradu. Da li to znači da će je oni automatski po tom Uplode iraditi i poslati na moju adresu?

djetlic kaže:
Sa racuna ti je skinut odreden iznos pa sad moras upisati koliko tocno je skinuto da bi izvrsila verifikaciju.

Karticu dobijas na adresu koju si stavila kada si se registrovala na Skrill. Ja sam moju karticu dobio posle nekih 7 dana, a odmah sutradan sam dobio jos jedno pismo sa PIN kodom od kartice.

treba mi pomoc,hocu da verifikujem visa karticu na skrilu,prosao sam veci deo,skinuli su mi odredjeni iznos sa racuna i dosao sam do ovog koraka gde treba da upisev verified visa lozinku.koja je to lozinka?

Pozdrav,Da li i danas treba verifikacija skrilla sa dokumentima ja to ne mogu naci

Ja imam problem kod verifikacije kartice.
Odem na sajt banke da vidim koliko su mi skinuli random,
utvrdim da je to 1.14 EUR, u opisu transfera piše i kod.
Međutim kada upišem ili prvo iznos, više ne mogu da upišem u ono polje kod,
ako upišem kod, zatamni se onaj pravougaonik gde treba da upišem iznos.
Ovo kao u ludnici jebo te bog.
170702033912317477.png

Prilozi

• 001.png
    001.png
    33 KB · Pregleda: 253
pa možda treba samo jedno od to dvoje ... možeš li kliknuti na submit kada jedno upišeš?

RubyRed kaže:
Ja imam problem kod verifikacije kartice.
Odem na sajt banke da vidim koliko su mi skinuli random,
utvrdim da je to 1.14 EUR, u opisu transfera piše i kod.
Međutim kada upišem ili prvo iznos, više ne mogu da upišem u ono polje kod,
ako upišem kod, zatamni se onaj pravougaonik gde treba da upišem iznos.
Ovo kao u ludnici jebo te bog.
170702033912317477.png

i meni se ovo dogodilo... al skužio sam šta je bilo...

vjerujem da su krivi idioti iz PBZ-a sa onim svojim silnim promjenama tečaja i mijenjanjima iz valute u valutu, naravno na štetu svojih korisnika...

Uglavnom, meni je pisalo 2.16€.. deset puta sam pokušao i ništa, probam 2.15 i 2.17... i opet ništa...

i sada se nakon 2 tjedna spojim na PBZ, i vidim da su mi majstori promijenili tu transakciju iz 2.16€, u 2.13€... spojim se na skrill, ukucam 2.13, i sve prođe bez problema...

znači, skrill je skinuo 2.13, a ovi naši lopovi su nas i tu htjeli oženit, eto barem za 3 centa, nek se nađe...

Back
Na vrh