• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Skrill verifikacija

backibreg

Novi član
Tu od
24 Sij 2014
Otvorio sam visa electron u intesi. Na kartici su 2 valute $ i euro. Na racunu imam iznos u dolarima, euro mi je 0. U postupku verifikacije upisao sam broj kartice i 3 kontrolne cifre ali sam dobio failed. Skrill account sam definisao kao $ .... Da li oni u procesu verifikacije skidaju euro? Pored verifikacije kartice postoji i tab verifikacija racuna gde se upisuje swift i iban ... da li je za verifikaciju potrebno popuniti i ove podatke? Da li treba da imam nesto i na valuti euro?

Treba da ukucas cifru koju su ti skinuli sa kartice odes u banku i proveris koliko su ti skinuli i to upises

Moja ti je preporuka da ne zuris, vec da sacekas jedno 10 dana pa onda odes do banke da vidis tacno koliko su ti skinuli. U prvom trenutku ce ti pokazati okruglo npr. 1.80 u kasnije da su ti skinuli 1.82. Tako je bar bio slucaj kod mene.

Meni je 1.82 skinulo , tako da sam to brzo uradio , međutim PIN nikada nisam dobio kasnije sam i kontaktirao suport i javili su da su opet poslali , ali nema ništa.

Ja za svako skidanje dobijam SMS sa tačnim iznosom u roku minuta od skidanja bilo da su $ ili evri, takođe sam u Intesi pa mi čudno da nisi dobio. Inače nisam posebno aktivirao SMS obaveštenja ili tako nešto i imam običan račun kao i ti.

Skrill je postao jajarska firma danima in pisem support ticket da mi skinu restrikciju i nista bede obicne nekad su bili full!

Ne znam, ja nisam imao nikada ni jedan problem s njima a bas ih cesto koristim. Moj hosting podrzava placanje preko Skrill-a pa i na njemu stalno placam bilo da je hosting ili domen. Koristio sam ga jednom i za neku kladionicu i jos mnogo toga i sve ok.

Ni ja nemam nikakvih problema sa Skrillom , a support mi odgovoru za max. 1 dan

Da li moze pomoc u vezi sa verifikacijom adrese na skrill-u u Srbiji? Slao sam licnu kartu i nisu nista uradili, poslao sam i pasos i opet nista. Sta treba da se posalje ako zivim u Srbiji i nista od racuna nije na moje ime?

novosadjanin1 kaže:
Da li moze pomoc u vezi sa verifikacijom adrese na skrill-u u Srbiji? Slao sam licnu kartu i nisu nista uradili, poslao sam i pasos i opet nista. Sta treba da se posalje ako zivim u Srbiji i nista od racuna nije na moje ime?

Adresa se nekad mogla verificirati tako da si zatražio da ti pošalju pismo na kućnu adresu sa šifrom koju bi potom trebao potvrditi na stranicama tvog računa...ne znam da li je ta opcija još uvijek dostupna.

Druga opcija ti je da otvoriš bankovni račun, koji će ti ionako trebati da bi isplatio novac sa skrilla, i onda im pošalješ izvod prometa, tzv. bank statement

peqtas kaže:
novosadjanin1 kaže:

Adresa se nekad mogla verificirati tako da si zatražio da ti pošalju pismo na kućnu adresu sa šifrom koju bi potom trebao potvrditi na stranicama tvog računa...ne znam da li je ta opcija još uvijek dostupna.

Druga opcija ti je da otvoriš bankovni račun, koji će ti ionako trebati da bi isplatio novac sa skrilla, i onda im pošalješ izvod prometa, tzv. bank statement

Dostpuna je, ja sam verifikovao skrill accaunt preko adrese pre jedno 3 meseca, ali morao sam nakon toga da saljem i racun od struje da bi oni videli moju adresu i sliku licne karte, znaci uopste mi kartica nije povezana sa skrilom a accaunt mi je verifikovan i primio sam uplatu normalno.

novosadjanin1 kaže:

Otvori devizni račun na svoje ime. :) Mislim da je besplatno u Intesi, pogledaj. Kartica za internet plaćanje je bila besplatna prošle godine.

Stigla mi je kartica Visa Electron banke Intesa. Da li mozete sada da pomognete kako da je verifikujem da nesto ne pogresim pa da mi zabrane. Adresu su mi verifikovali. Da li treba da uplatim nesto na nju i tako to? Hvala

novosadjanin1 kaže:
Stigla mi je kartica Visa Electron banke Intesa. Da li mozete sada da pomognete kako da je verifikujem da nesto ne pogresim pa da mi zabrane. Adresu su mi verifikovali. Da li treba da uplatim nesto na nju i tako to? Hvala

Nećeš pogriješiti. Samo prati upustva. Ako šta zapne javi se na skrill support.

Kada upisem karticu stigao mi je mail da su je dodali i sada kada treba da je verifikujem ne nzmam gde da upisem onaj iznos koji oni skidaju?

Prilozi

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    14.8 KB · Pregleda: 3,382
Kada stisnem to dugme u donjem desnom uglu izbaci mi tekst Card verification failed. Please get in touch with us

novosadjanin1 kaže:
Kada stisnem to dugme u donjem desnom uglu izbaci mi tekst Card verification failed. Please get in touch with us

Evo dokaza

Prilozi

• Screenshot_3-png.jpg
    Screenshot_3-png.jpg
    30.5 KB · Pregleda: 3,386
I meni je tako nešto bilo kada sam verifikovao preko Payoneer kartice, pričekaj par dana pa pokušaj opet, tako sam ja uradio i uspio sam. Kontaktirao sam i podršku, oni će ti samo reći da nemaš dovljno sredstava na računu ili nešto slično. Znači samo pričekaj par dana pa pokušaj :)

Back
Na vrh