• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Skrill karticu u Srbiji

dowlaaa90

Član
Tu od
8 Kol 2010
Skoro sam naručio Skrill karticu i ubrzo mi je stigla na kućnu adresu. Sada, što se tiče uplate i isplate preko iste, kako to sada funkcioniše? Da li mogu bez uplatnica i bez deviznog računa (dakle samo preko skriil kartice) da vršim uplati i isplatu u bankama? (kartica je u evrima, inače)

Ti mozes da plaćaš svugde gde je podržana master card kartica ali ne možeš da uplaćuješ sam sebi na tu karticu sa uplatnicom u banci, da bi sam sebi uplatio para moraš da imas račun/karticu u našoj banci povezan sa skrillom pa da prebaciš koliko hoćeš.

Drugi način je da ti neko pošalje pare na Skrill.

Ako si mislio da li možeš da plaćaš na primer račune u banci/pošti bez uplatnica odgovor je ne, ti uplatnicu moraš da popuniš kako god okreneš ( čak i kad plaćaš online ) pa onda možeš mesto keša da platiš sa karticom ako podržavaju.

imam pitanje u vezi skrilla.odradio sam sve da verifikujem nalog na skrillu,stigla mi i kartica pre neki dan..danas sam dobio jos jedno pismo od skrilla u kojem je PIN sa cetiri cifre unutra,cemu one sluze?hvala

Zna li neko u cemu je problem sto nece da mi verifikuje karticu ? Pokusavao sam vec sa tri razlicite i uvek izlazi "Card verification failed. Please get in touch with us"
Svaki dan skoro im saljem mail i nijednom do sada mi nisu odgovorili.. Pare mogu da primim ali ne mogu da posaljem..

Prvi put kada si verifikovao karticu jesi upisao pravi broj? To se desilo jednom nasem saradniku, on je prvi put upisao pogresan iznos koji su mu skinuli sa racuna .

freemind kaže:
Prvi put kada si verifikovao karticu jesi upisao pravi broj? To se desilo jednom nasem saradniku, on je prvi put upisao pogresan iznos koji su mu skinuli sa racuna .

Ja acc imam jos kad je bio moneybookers i to reg sam se samo jer sam dobio neke pare na nagradnoj igri za neku online kladionicu, i nisam ni verifikovao karticu, ali sad kad mi je bio potreban prebacilo me je na skrill, ja sam nesto petljao oko njihove kartice i poslali su mi je na kucnu adresu, bio sam u minusu 10e, i onda sam primio dve uplate i oduzeto mi je tih 10e i kad sam hteo da verifikujem karticu nisam uspeo, slao sam im x poruka i nijednom nisam dobio odgovor, ne znam gde zapinje..

Koju karticu pokušavaš da verifikuješ? Jednom sam ti rekao kako da odradiš i da nemaš problema.
Za novu godinu dolazim kući pa mi pošalji tada sms kad si slobodan pa da idemo da to odradimo da šljaka ako do tada ne odradiš ;)

Skipper kaže:
Koju karticu pokušavaš da verifikuješ? Jednom sam ti rekao kako da odradiš i da nemaš problema.
Za novu godinu dolazim kući pa mi pošalji tada sms kad si slobodan pa da idemo da to odradimo da šljaka ako do tada ne odradiš ;)
ona iz intese jos mi nije sitgla niti su me zvali ali izvadio sam u sociate generale visa electron i nju isto nece da prihvati, aj vici kad dodjes..

Skrill je indentican servis kao i Neteller sluzi uglavnom za kladjenje i trgovinu...

united kingdom kaže:
Da li neko zna da li skrill karica moze da se poveze sa PayPalom?
Ne moze,jer na nju ne moze se uplacivati nova vec se samo moze koristiti onaj koji je na samom Skrillu a pogotovu je Paypal jako strog Skrill nije banka nego servis...

Da li neko moze da mi kaze, da li mogu da sa Skrill karticom odme na bankomat komercijalne banke i podignem novac. I da li je provizija 1.80USD bez skrivenih troskova. Hvala

Možeš na bilo kom bankomatu a provizija je ta koja stoji na njihovom zvaničnom sajtu.

POzz ljudi,

nadam se da mi mozete pomoci sa nekim nedoumicama vezano za Skrill (Moneybooker).

Pitanja:

1. Otvorio sam racun na Skrilu i povezao ga sa mojim bankovnim deviznim racunom. Necu nikada slati nekom pare sa Skrill naloga, samo cu primati. Posto cu samo primati pare na taj racun, da li mi onda ne treba Moneybooker kartica(za dizanje i slanje novca)?

2. Kao probu jedan prijatelj mi je poslao $2 na racun. Otisao sam na nalog i prihvatio. Sve ok. Posle dva dana sam nazvao banku, kazu da nista nije leglo. Koji su koraci kada treba prihvatiti uplatu?

Cao svima,

I meni stigla Skrill kartica! :) E sad treba mi savet kako je najbolje koristiti je s obzirom na sledecu situaciju... Dakle sa oDeska primam dolare, racun mi je u RSD na Skrillu, a kartica je u EUR... E sad, od svih tih konverzija se pogubi puno, ali me zanima da li je bolje onda da sa ovakvom karticom samo da placam po radnjama ili da dizem na bankomatu sto vise odjednom?

POMOC :D

Otišla sam na sajt Skrila i registrovala se i naručila karticu, ali mi izlazi sledeća poruka

Your application for a Skrill Prepaid MasterCard® has been accepted.
Once you have loaded your account with 10.00 € fee, your card will be issued and sent to you shortly.
To add funds to your wallet, login online and click on the "Upload" button to load funds to your skrill sccount.

Da li neko može da mi pojasni šta treba da uradim dalje :D nova i neupućena u svemu ovome. Hvala unapred

Treba da uplatiš/uploaduješ 10e na svoj Skrill račun kako bi pokrili troškove za izdavanje kartice. Kada to uradiš, poslaće ti karticu.

Igore, hvala na ažurnosti - pokušavam da pohvatam ovo - ne ide :D

A to mogu da uradim tako što prebacim novac sa bilo kog MOG računa? Nisam sigurna da shvatam kako da uplodujem novac negde gde ne vidim ni broj računa niti bilo šta drugo... :(

To možeš da uradiš preko internet debitne kartice koja ti je povezana sa Skrill računom.

Back
Na vrh