• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sigurnih 2$

Evo da se i ja malo uključim sa anketama.

Naletio na ovu stranicu i čini mi se OK.

Daju 1.25$ po referralu i 4$ po riješenoj anketi, a za welcome anketu dobijete 6$. Ja sam riješio par anketa i trenutno sam na 27$. Minimalna isplata im je 75$.

Ankete su vrlo jednostavne. Pogledate dvije internet stranice i napišete 2-3 rečence o viđenom. Uglavnom vaši dojmovi stranice.

Ovdje možete provjeriti ako vas zanima: AWSURVEYS

Pročitaj pravila! - InFlames20

Soova kaže:
Evo da se i ja malo uključim sa anketama.

Naletio na ovu stranicu i čini mi se OK.

Daju 1.25$ po referralu i 4$ po riješenoj anketi, a za welcome anketu dobijete 6$. Ja sam riješio par anketa i trenutno sam na 27$. Minimalna isplata im je 75$.

Ankete su vrlo jednostavne. Pogledate dvije internet stranice i napišete 2-3 rečence o viđenom. Uglavnom vaši dojmovi stranice.

Ovdje možete provjeriti ako vas zanima: AWSURVEYS
Pod jedan ja sam postavio stranicu koja isplacuje iako su male pare i znam da se nemoze zaradaiti od toga.
Pod dva prvi ti je post i postavio si referral link
Pod tri ta stranica je scam ..

Uze mi rječ iz usta kule.

Soova ostaces na tih 27$ jako divno ali nesalju vise nikako a i kao sto kule rece scam su

kule kaže:
Netverdix
Popunjavanje anketa. Prva anketa sigurno dolazi .A isplata na pay pal ili cek .Primio sam obe .Registrovao sam dva naloga .jedu isplatu sam dobio na pay pal a drugu na cek. :D iznos je mali ali moze da posluzi .Isplacuju na kraju meseca .
A posle od anketa ni traga ni glasa :D

Sve sam napravio ali ne znam kako isplatiti $2.
Na koji link treba ići?

mrvica kaže:
Ma nista netrebas oni salju krajem mjeseca
aha, jel mora paypal račun bit verificiran??

Jel dobio ko pare ?Uveliko nastao je novi mjesec ali kod mene još nista od ta 2$

AWSURVEYS je scam.bio sam registrovan na toj stranici prije godinu dana, imao sam oko $20, dok mi nisu obrisali nalog. Nepreporucujem nikome.

A sto se tice ankete , sinoc sam je dobio i sinoc je zavrsio, dugo je trajalo, ali nema veze.

A za koliko salju isplatu na paypal?

e bas se i ja pitam kad salju,receno krajem mjeseca,uveliko prosao kraj drugog mjeseca ali jos nisam nista dobila

Pozz
Jel je radio neko sa awsurveys?
Koliko se ceka da prebace sa awsurveys na alert pay?

milenamika kaže:
Pozz
Jel je radio neko sa awsurveys?
Koliko se ceka da prebace sa awsurveys na alert pay?

Scam je tako da ti ne preporucujem, gubis vreme i zivce bezveze.
Ima iznad objasnjeno par puta o aw...samo treba procitati :)

Back
Na vrh