• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sigurnih 2$

kule

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2009
Netverdix
Popunjavanje anketa. Prva anketa sigurno dolazi .A isplata na pay pal ili cek .Primio sam obe .Registrovao sam dva naloga .jedu isplatu sam dobio na pay pal a drugu na cek. :D iznos je mali ali moze da posluzi .Isplacuju na kraju meseca .
A posle od anketa ni traga ni glasa :D

kule kaže:
Netverdix
Popunjavanje anketa. Prva anketa sigurno dolazi .A isplata na pay pal ili cek .Primio sam obe .Registrovao sam dva naloga .jedu isplatu sam dobio na pay pal a drugu na cek. :D iznos je mali ali moze da posluzi .Isplacuju na kraju meseca .

a kada ti daju anketu? ja se regovao ali nista.

Kada se registrujes dobijaš anketu ja sam je tako dobio ne na email već svoje podatke nekakve.A za više računa neznam jednu sam na brata jednu na mene ali nisam pokušao obje na pej pal. Pokušaću i to

edit octavia77
@Kule nemoj više pisati na ćirilici, jer veliki dio forumaša ne razumje što pišeš, a ja sam jedan od njih i ne želim za tebom prevoditi.

Prvo one neke podatke moram ispuniti bas zamarajuce,pa jel se onda tek dobiju ankete?

mrvica kaže:
Prvo one neke podatke moram ispuniti bas zamarajuce,pa jel se onda tek dobiju ankete?

Sve one kategorije moram ispuniti??

Ajme,pa ima milion pitanja :tease

mrvica kaže:
Izgleda da se mora pa tek onda ankete koliko sam skuzila heheh

AJde sad cu probati nabrzaka,pa javim:drinking

Ispunio sam sve one kategorije i dalje nista na racunu :smack

Ne znam sta je problem!

kule kaže:
Netverdix
A isplata na pay pal ili cek .Primio sam obe .Registrovao sam dva naloga .jedu isplatu sam dobio na pay pal a drugu na cek. :D

Hm cisto me zanima na koji nacin si dobio isplatu na pay pal.
I po ovome sto si ti pisao ispada da si dobio cek od 2$?

A sve mi ovo izgleda kao da ispunjavate neciju CPA ponudu.

kule kaže:
Netverdix

Kule mogo si mi poslat na PM svoj referal link. Bilo bi dobro, kad već dijeliš ovakve informacije da se ljudi rpeko tebe registriraju...

Izgleda nam ankete neće ni stići.Kule kad si ti to imao ankete ,kad je to bilo koji mjesec?

Pitao je neko za cek .Da dobio sam i cek i 2 $ na pay pal .Sa dva razlicita racuna sam to uradio jer koliko sam ja kod njih reg samo tu prvu anketu daju .
Na pay pal Instant , na cek se ceka ali koji ce vam cek kada treba 5$ da ga unovcis .:D
Pokusajte ukoliko zelite isplatu na pay pal da stavite Drzava US.
Nije mi jasno zasto ne dobijate prvu anketu . Meni je isplata stigla na pay pal pre mog posta ovde.
Pise survey for 2$ ROI 23

Jozo kaže:
kule kaže:
Netverdix

Kule mogo si mi poslat na PM svoj referal link. Bilo bi dobro, kad već dijeliš ovakve informacije da se ljudi rpeko tebe registriraju...

Nepostoji referral sistem kod njih

Neznam sta je s ankletama ali ja ih jos nemam .A ček ti s 2$ stigao kući?

mrvica kaže:
Neznam sta je s ankletama ali ja ih jos nemam .A ček ti s 2$ stigao kući?

Da pre godinu dana skoro ,a na pay pal pre nekoliko dana sam video uplatu .

mrvica kaže:
Koliko si cekao na pay pal uplatu ?nije valjda godinu dana
Mrvice odgovorio sam za cek .Mislim da si pitao za cek ili neznas sta pises.A sada posto pitas za pay pal dobio sam ga na kraju meseca od kada sam se reg na drugi nalog.A uplatu sam video pre neki dan jer se ne logujem cesto na pay pal.

Ali iskreno sada sam se reg na treci nalog i nije kao nekada.Moguce da firma koja je placala anketu potrosila svoju kampanju kod njih

Ko prvo nisam muško nego žensko sam.I nećemo se vrjeđati znam sta pisem sad sam te pitala za pay pal.posto si napisao dobio si cek prije godinu dana mislila sam da si na pay pal cekao godiinu dana pošto si rekao da imas 2 racuna .koliko kuzim nisi se u isto vrijeme registroivao na 2 racuna

Evo napokon stigla anketa ,dans tek vidjela a stigla prije 2 dana je.

e imam za tebe pitanje kule napisao si

Pokusajte ukoliko zelite isplatu na pay pal da stavite Drzava US.Gdje si to mislio da stavimo na tome za ankete?

Posto sampopunila sve na Hrvatsku a pay pal mi nije na Hrvatsku pa sad me zanima da promjenim te podatke ili c emi stici ta isplata

Back
Na vrh