• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SEO problemi

Kakav god da je domen to nije toliko bitno koliko ti je važan sadržaj sajta. Napuni sajt kvalitetnim sadržajem i nemaš zime. Ajd neka je sa srećom :)

posle koliko vremena očekivati da google izindeksira stranice i dodeli im mesta u pretragama za ključne reči ?

Oko dva meseca u proseku se dostigne stabilan položaj. Mislim indeksira on to i ranije, ali se malo luta u rezultatima, pa tako da većina tekstova koje pozicije ima nakon dva meseca, uglavnom nastavi da ih zadržava.

Sad što se tie bukvalnog indeksiranja, ako se podeli tekst na nekoliko Google + naloga, biće zabeležen i već u roku od dva dana, ali bez nekih posebnih pozicija u pretrazi.

U principu se pravi automatizovano, tako da sam sebe obnavlja. Jednom se odradi i više nemisliš mnogo o tom delu posla.

Bitan je jer povećava ulinkovanost unutar samog sajta, što je jedna od bitnijih stvari. Sad koliko je malo teže odrediti.

napravio sam ga ručno, kao txt. tek da ga imam. ne znam kakav je taj automatizovani
a i sajt mi je hand made, onaj stari gotovi, se nije proslavio

da li je bolje za seo kad je tekst pod <p> tagom ili kad je samo u nekom divu a bez tagova?

jel guglova search console analitika uvek kasni oko 5 dana? ili je to samo kod mene slučaj

imam jednu dilemu, početničku
da li se u
meta name= "keywords" content=
upiše samo po jedna reč izmedju zareza
na primer
="POLOVNI, BRODOVI, ČAMCI"
ili može kao keyword fraza od više reči
="POLOVNI BRODOVI, POLOVNI ČAMCI"

Nego moze li mi neko objasniti kako da "nateram" Google da ponovo indexira stranu?

Prosle nedelje sam izbacio stranu i radio, linkovanje i dodavanje sadrzaja vrsio lagano i do vikenda sam bio indexiran na prvoj strani... Sad bas gledam.. nema me apsolutno u pretrazi.

Back
Na vrh