• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SEO PowerSuite

renato100

Član
Tu od
10 Velj 2011
Planiram kupnju SEO PowerSuite alata pa me zanimaju vaša iskustva. Ima li ga tko i kako ste zadovoljni s omjerom uloženog i dobivenog. Već neko vrijeme imam free verziju ali mi to nije dovoljno. Proučavajući taj SEO alat, došao sam do zaključka da je jako moćan, ali ipak bi se htio konzultirati s nekim tko ga već koristi.

Hvala

Koliko znam, najveca razlika između Professional i Free je u tome sto professional moze snimiti (save) projekte na kojima radis. Dakle, koliko ti je dobra free verzija toliko ce ti biti dobra i professional, nema vecih razlika. S tim da sad imaju neku akciju u kojoj Professional dodje $149 umjesto $250.

renato100 kaže:
Planiram kupnju SEO PowerSuite alata pa me zanimaju vaša iskustva. Ima li ga tko i kako ste zadovoljni s omjerom uloženog i dobivenog. Već neko vrijeme imam free verziju ali mi to nije dovoljno. Proučavajući taj SEO alat, došao sam do zaključka da je jako moćan, ali ipak bi se htio konzultirati s nekim tko ga već koristi.

Hvala

Jonas kaže:
Koliko znam, najveca razlika između Professional i Free je u tome sto professional moze snimiti (save) projekte na kojima radis. Dakle, koliko ti je dobra free verzija toliko ce ti biti dobra i professional, nema vecih razlika. S tim da sad imaju neku akciju u kojoj Professional dodje $149 umjesto $250.

renato100 kaže:

Hvala

Da, znam za tu akciju i iskoristio sam je! Enerprise! WoW!

renato100 kaže:
Planiram kupnju SEO PowerSuite alata pa me zanimaju vaša iskustva. Ima li ga tko i kako ste zadovoljni s omjerom uloženog i dobivenog...

Tema je možda stara ali je (verovatno) nekom i aktuelna. Da napišem ovaj post podstakao me je @dbomestar u odgovoru na jednoj drugoj temi

SEO PowerSuite ima ima RangTracker koji je prilično nepouzdan i ne daje najbolje rezultate za SERP proveru. Dešava mi se da u toku istog dana uradim nekoliko puta proveru u tom alatu i da dobijem rankove koji su i po 5-6 mesta različiti u rezultatu za istu frazu i iste uslove pretrage (google - com, rs, hr, me i sl). Dakle ako vam se ne dopadaju najnoviji rezultati SERP-a samo malo sačekate i ponovite i moguće je da prilično "napredujete" u ranking-u :naa

Kod Market Samurai to se ne događa i rezultati koje dobijam prilično su bliski sa ručnom proverom sa proxy-em kako je i savetovao @dbomestar

Mislim da neko ko ima nameru ili već živi od SEO-a treba pažljivo da izabere alat za svoj posao pa makar i skuplje ako treba da ne bi dva puta plaćao sličan alat.

Back
Na vrh