• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Wordpress Search u folderima

Arter

Član
Tu od
11 Velj 2015
Pozdrav svima,
novi sam tu procitao sam FAQ, a i ne mogu pronaci da je ovo pitanje već postavljeno.
Radim na jednom WEB shopu koji je već netko prije napravio toliko izmješano da je prestrašno, i sad sam uspio dovesti u red.

Ali imam jedan problem, kako veb shop ima kategorije, znaci sa desne strane imam izbornik sa stavkama npr. auti, motori, namještaj itd potrebno mi je da mi tražilica radi za svaku kategoriju pojedinačno. Znaci ako otvorim NAMJEŠTAJ da mi tu samo pretraživa, također ako otvorim motore da mogu odabrati filtere pretrage kao npr godište, marku itd.

Nadam se da ste me razumijeli, i zahvaljujem na svakoj pomoci.

Lijep pozdrav Arter

belmo996 kaže:
Koja je Web Shop skripta u pitanju ?

woocommerce...

vidio sam ovaj WooCommerce Predictive Search ali nisam siguran dal je to to, jer citam review i kažu da nije dobar

Hvala

triba mi nešto ovakvo. kad se klikne browse by departments otvori tražilicu.
Kao na ovome linku

Back
Na vrh