Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dbomestar kaže:Harvestiras ogromne kolicine blogova. Opalis blast na sve njih, provjeris gdje je uspjesno ostavljen komentar. Onda tu listu provjeris rucno koji su dofollow. Mozes i putem dofollow checkera u scrapeboxu ali po mom iskustvu nije bas pouzdan tj. tocan. Nije lako jer ogromne kolicine posla moras odradit a samo jako mali postotak blogova ce zadovoljit kriterije. Osim toga to ce biti autoapprove blogovi bez registracije, one gdje se moras registrirat ne mozes putem scrapeboxa lako pronac tj. za to moras koristit footprinte od tih blogova da bis mogao harvestirat.
Sve u svemu, nije bas lako.
dbomestar kaže:Ja osobno ne radim to pa uzmi ovo moje misljenje s rezervom ali govorim na osnovi saznanja kojih imam o ovim stvarima.
Tako je, kad kazem veliki posao onda u ovom slucaju i mislim doslovno. Znaci radi se o milijunima i milijunima blogova potrebnih da bi se dobilo mozda stotinjak autoapprove dofollow blogova.
Da sve ti utjece na uspjesnost objavljivanja. Privatni (brzi) proxy-i koje platis puno bolje rade nego besplatni proxy-i. Tako da kad postans komentare sa besplatnim proxy-ima ces ima manji postotak uspjesnosti. I svakako testiraj proxy-e ove besplatne kad ih Harvestiras dali su dobri. Svaki dan trebas prakticki harvestirat nove proxy-e i onda ih testirat u Scrapeboxu.
Sto se tice postavki trebas podesit timeout delay za fastposter na max 90 sekundi a broj connetion-a isto za fast poster podesi izmedju 15-20 i tako ces imat dosta vecu uspjesnost.
Isto tako ako ides sa fast posterom objavljivat da testiras blogove onda ti je puno bolje smanjit listu sa "remove duplicate domains" kako bi samo 1 isprobavao na jednom blogu, nema smisla da ostavljas komentare na isti blog 10 puta ako vec na prvom znas dali je autoapprove ili ne.
dbomestar kaže:Hmm, ne znam meni radi dobro. Adjust timeout settings, na fastposter i apply. Ako ti ne radi probaj resetirat kompjuter pa ti mozda onda bude prihvatio.
.
Jokja kaže:dbomestar kaže:Harvestiras ogromne kolicine blogova. Opalis blast na sve njih, provjeris gdje je uspjesno ostavljen komentar. Onda tu listu provjeris rucno koji su dofollow. Mozes i putem dofollow checkera u scrapeboxu ali po mom iskustvu nije bas pouzdan tj. tocan. Nije lako jer ogromne kolicine posla moras odradit a samo jako mali postotak blogova ce zadovoljit kriterije. Osim toga to ce biti autoapprove blogovi bez registracije, one gdje se moras registrirat ne mozes putem scrapeboxa lako pronac tj. za to moras koristit footprinte od tih blogova da bis mogao harvestirat.
Sve u svemu, nije bas lako.
Pa ja radim tako sto ukucam neku kljucnu rec i pronadjem listu blogova, a onda na sve te blogove ukljucim brzo slanje komentara. Na kraju od par hiljada blogova dobijem izvestaj da je komentar dostavljen na nekih 200, a onda proverim tih 200 i ispadne da je komentar objavljen na 20 blogova, e sad od tih dvadeset verovatno je oko 1-2 dofollow. Kao sto kazes poprilicno veliki posao. Reci mi da li je potrebno nesto da se podesava proxi? Da li to ima neke veze sa procentom uspesnosti poslatih komentara?
aleksej kaže:Već duže vreme obilazim oko ovog alata, nikako da se odlučim da li da ga kupim ili ne. Vidim stranci ga hvale, šta kažete vi što ga koristite, dajte neke utiske čisto da ne kupujem na slepo...![]()
Antonela kaže:zar nitko nezna? a kupila sam Scrapebox samo zbog toga :king
Antonela kaže:Evo jedno pitanje, koje može zvučat smiješno ali meni zaista nije jasno:
što su backlinks i kako zaraditi na njima? tj. zašto ljudi plaćaju onome tko im može napraviti backlinks?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke