• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Wordpress Savjeti za Wordpress plugine ??

denza258

Član
Tu od
28 Stu 2014
Pozdrav,
Planiram napraviti stranicu gdje bi ljudi ostavljali recenzije i ocjene na određene pojmove i da ti svi pojmovi mogu biti sortirani po kategorijama pa se nadam da mi netko moze preporuciti kakav plugin jer nisam nikad jos radio takav tip stranice. Hvala unaprijed

nadam se da ce mi sada netko odgovoriti buduci da je prvi post nejasan. Htio bih nesto kao na njuskalu s lijeve strane search forma s kategorijama.

Prilozi

• search.JPG
    search.JPG
    10.8 KB · Pregleda: 599
Nije tu stvar u pluginu nego ti treba tema koja je već podešena za takav tip sajta. Za recenzije, ocjene, pretragu. Nisi prvi koji to traži i postoje specijalizirane teme za to.

Ako hoćeš sam raditi preko pluginova i mijenjanja koda Wordpressa i teme, to je puno teži put. Nađi temu koja je napravljena za recenzije mobitela ili laptopa.

Znaci ipak je do teme. Pogledat cu onda teme specijalizirane za recenzije. Hvala puno

@Cafa Pluginovi su bas zbog toga uradjeni - zbog extendanja feautre-a koje tema ne posjeduje.

Dosta bolja stvar je neke stvari uraditi na nivou Plugina nego extendati samo temu, mada postoje i gluposti koje nikako ne treba raditi na Pluginu, a takvih je milion na Codex-u.

zaboravio sam malo na ovu temu, ali cisto ako netko naleti odabrao sam "WPL real Estate" plugin koji ima odlicno slozen izbornik, lako za upravljati i preporucam svakom tko radi za nekretnine stranicu :)

denza258 kaže:
...odabrao sam "WPL real Estate" plugin koji ima odlicno slozen izbornik, lako za upravljati i preporucam svakom tko radi za nekretnine stranicu :)

Tko radi sa nekretninama?
Jeli taj plugin zadovoljava tvoj prvi zahtjev?
denza258 kaže:
Planiram napraviti stranicu gdje bi ljudi ostavljali recenzije i ocjene na određene pojmove i da ti svi pojmovi mogu biti sortirani po kategorijama
:fever

pa moja stranica je za nekretnine, a ostavio sam naziv da netko drugi vidi ako odluci isto. Sto se plugina tice zadovoljava skoro sve moje zahtjeve.

Da ne otvaram novu temu jer bi naziv bio isti.
Ista stranica drugi problem. Dosao sam do dijela gdje zelim uvesti placanje za postavljanje oglasa za stranicu o nekretninama i lako mi je za paypal naci plugin ima ih na bacanje, ali bih uz paypal htio i placanje kreditnim karticama za ovu stariju populaciju koja nema paypal pa jel zna tko kakvo rijesenje??

denza258 kaže:
...ali bih uz paypal htio i placanje kreditnim karticama...

Mislim da svako plaćanje PayPalom finalno nudi i opciju plaćanja preko kartice, pa provjeri online kako se ponaša tvoj plugin, idi kao da ćeš platiti... :)

Na kraju, ali ne i manje bitno; Denza, poslao sam ti PP. :fever

Do sada mi ni jedan nije nudio placanje karticom nego paypal samo, ali probat cu dublje potraziti. Sto se tice PM odgovorio sam

Pokusaj da nadjes plugin koji podrzava 2 checkout, jer preko njega mozes naplacivati i sa Pay Pal i sa kreditnih kartica.

Hvala na odgovoru, ali nije mi bas potraga uspjesna. Vjerojatno cu paypal za pocetak samo omoguciti.

denza258 kaže:
zaboravio sam malo na ovu temu, ali cisto ako netko naleti odabrao sam "WPL real Estate" plugin koji ima odlicno slozen izbornik, lako za upravljati i preporucam svakom tko radi za nekretnine stranicu :)

Pozdrav, pokušavam složiti web stranicu za našu firmu za nekretnine pa vas molim ako mi možete malo pomoći. Vidim da ste odabrali "WPL real Estate" plugin a dali imate i neku posebnu specijaliziranu temu ili može biti bilo koja business tema. Kako je s prijevodom na HR?
Ja sam instalirala 'Great Real Estate' al još čačkam. Muči me prijevod i kako složiti ono pretraživanje nekretnina po više uvjeta ... mislim da ste i vi to negdje spomenuli.
Unaprijed vam puno zahvaljujem

Pozdrav,
Odgovorio sam vam na sva pitanja u poruci, ali cu ovdje barem spomenuti ukoliko netko naleti da za prijevod koristim Poedit alat s kojim to postaje vrlo jednostavno :)

Ima li neki plugin ili opcija za registraciju na wordpress-u pa da novi korisnici mogu dodavati postove,postavljati fotografije i video snimke..

Zamolio bi vas da pogledajte na link, odnosno video linka... pokušao sam preko plugin detectora pronači o čemu se radi, ali neuspješno. Naime, kako ćete i sami vidjeti video ima nekoliko reklama u sebi.

Zna li netko na koji način to funkcionira? Je li riječ o nekom pluginu ili je to you tube kanal na kojem su tako postavljenje reklame?

http://www.dogswoofs.com/After-Surgery-A-Blind-Dog-Could-See-His-Family-for-First-Time

EDIT: Provjerio sam orginalni video na you tube-u. Niti je njihov niti ima ove reklame? :D

Back
Na vrh