• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

savjet za pomak na google

Ja sam početnik, kao i ti i daću ti iskren početnički savjet. Uzmi vremena i iščitaj sve što je napisano u ovom tredu u kojem si i postavio odgovor. Ja sam čitao skoro 6 mjeseci prije nego što sam nešto pitao i opet sa postavio početničko pitanje. Ovdje imaš dosta savjeta, dosta linkova prema dobroj literaturi. Kada sve iščitaš dođi ovdje i daj sam sebi odgovor pa će ti iskusni reći da li si na pravom putu.

Pozdrav regnum,
svidja mi se tvoj portal i mislim da ima dosta potencijala. Tvoj cilj je biti prvi za rijec "Sibenik" i mislim da to mozes ostvariti kroz neko vrijeme. Evo necu bezveze trabunjati nego te odmah uputiti u "tajne zanata".

1. Ono sto tebi treba je Search Engine Optimisation - proces u kojem podizes svoju stranicu u ocima "G" i napredujes u pozicijama.
Zato probaj raditi slijedece u narednih 2-3 mjeseca :

1. imas u SEO sekciji popis domacih direktorija i i prijavi se u sto vise tako da dobijes sto vise "backlinkova" koji ce te bolje rangirati na trazilicama

2. imas masu blogova na blog. hr ili slicno - citaj blogove i kometiraj i ostavljaj svoj linkove ( na pocetku nece biti lako ali kad naucis osnove javi se pa ces dobiti neke naprednije alate - ali tek kada savladas osnove).

Za tocku 1. i 2. moras OBAVEZNO procitiati i zapamtiti postove u Link Building sekciji vezane za LB submitanjem u direktorije i LB komentiranjem na blogovima. To ti je polazna tocka.

Kad nesto naucis nastavi ispitivati ili se javi na pm pa cemo dalje... i nemoj se nadati da ces preko noci doci na prvu stranicu Google-a (barem ne na legalan nacin).... rad, rad i samo rad se isplati ovdje!!

.....osim ako imas financijskih mogucnosti i platis nekoga da ti odradi SEO i sebi olaksas muke ....[/align]

Zivio :waving

regnum kaže:
imam portal www.sibenik-hr.info koji se nalazi na 9 stranici googla kad upišem
šibenik...kako da dođem na prvu stranicu

Ocito su pomogli SEO + direktoriji, buduci da je sad 5 mjesto za šibenik, a deveto za sibenik, na prvoj stranici. :)

Probaj i dalje redovito dodavati nove sadrzaje na portal, i to cim kvalitetnije.

Osobno mi se stranica sviđa i mislim da uz jos rada moze doci i do prvog ili drugog mjesta. Puno uspjeha zelim!

regnum kaže:
imam portal www.sibenik-hr.info koji se nalazi na 9 stranici googla kad upišem
šibenik...kako da dođem na prvu stranicu

za početak bi mogao staviti link u potpis sa anchor textom "Šibenik", baš kao što je skomre1 stavio "Plitvice"...

Back
Na vrh