• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Savet za svez pocetak

nemanja87

Član
Tu od
5 Srp 2010
pozdrav svima , evo mene ponovo posle nekog vremena , bavio sam se nesto malo sa CPA , ali kad su me banovali nisam nastavio , u medjuvremenu sam imao solidan online posao vezan za mmo igre koji je sad otiso nizbrdo , pa moram da se prekvalifikujem :)

Imam nekih 100-300$ da ulozim , ali sto vise citam sve sam vise zbunjen . ja cu napisati neka moja zapazanja pa ako neko moze da mi da savet u kom pravcu krenuti i u sta investirati.

1. Neobux - ne znam da li je dozvoljen na ovom forumu , neki ljudi pricaju da je super, neki da je ocajan i scam . da li je neko koristi i da li bi mi se isplatilo uloziti nesto $ tamo ?

2. CPA - moj stari prijatelj , zaradio sam nesto sitno na CPA Lead ali banovan zbog linkova za serije . znam da je bio dosta profitabilan ranije ali neznam trenutno kakva je situacija.

3. Adsense - o ovome razmisljam vec dugo , planiram da napravim sajt za prodaju igara.ali nisam siguran u to koliko ce mi se isplatiti adsense u ovom niche-u . mozda neki drugi sajt pa da se posvetim tome.

4. mozete i vi nesto dodati ako je dobro i korisno , a ja sam zaboravio :))

Planiram da naucim CMS , photoshop i potom SEO polako .
Koji mi put preporucujete i odakle poceti , ne trazim leba bez motike , navikao sam da radim dosta i da ulazem . Svaki savet je dobrodosao , i slobodno diskutujte na temu .

Hvala

1) PTC batali, nema tu zarade

2) CPA mozes da probas da ulozis pare u PPV (Pay Per View), i da na PPV sajtovima kupujes targetovani traffic koji bi radio CPA offere, najbolje prolaze e-mail submit, jer su najjednostavnije. Imas par tutorial-a o PPV koji je napisao adsenseamater.

3) Ja ne bih bas isao u prodaju igara, jer dosta ljudi hoce da skine besplatno igrice, pa bi verovatno cesto preskakali tvoj sajt, mozes da probas da radis oko igrica kao sto su World of WarCraft i slicne, gde si prinudjen da kupis CD, game card i sl, da bi igrao.

4) Da guras neki sajt na kome ces prodavati Clickbank ili Amazon proizvode.

Srecno :waving

sto se tice CPA tu sam najupoznatiji , vidim svi sad hvale ovaj adscendmedia , jel ima na njemu email submit offeri ? a PPV ako sam shvatio platis da ti ljudi idu na sajt ? i onda moraju da popune ? nemogu da nadjem taj guide od adsenseamater

Moj sajt bi bio uglavnom za MMO igre i multiplayer tipa BF3 i MW3 . glavna uloga bi mu bila prodaja , e sad me interesuje sta moze kao sekundarno da se nakaci na njega , jel bi bio bolji adsense ili CPA gateway uz neki guide recimo .

Sa igrama sam na svom terenu , za neki drugi niche bi morao da istrazujem malo.

hvala na odgovorima

nemanja87 kaže:
sto se tice CPA tu sam najupoznatiji , vidim svi sad hvale ovaj adscendmedia , jel ima na njemu email submit offeri ? a PPV ako sam shvatio platis da ti ljudi idu na sajt ? i onda moraju da popune ? nemogu da nadjem taj guide od adsenseamater

Moj sajt bi bio uglavnom za MMO igre i multiplayer tipa BF3 i MW3 . glavna uloga bi mu bila prodaja , e sad me interesuje sta moze kao sekundarno da se nakaci na njega , jel bi bio bolji adsense ili CPA gateway uz neki guide recimo .

Sa igrama sam na svom terenu , za neki drugi niche bi morao da istrazujem malo.

hvala na odgovorima

Evo ti screen sa adscendmedia offera: http://slikice.info/?v=PnTUi.png

AleksaS kaže:
2) CPA mozes da probas da ulozis pare u PPV (Pay Per View), i da na PPV sajtovima kupujes targetovani traffic koji bi radio CPA offere, najbolje prolaze e-mail submit, jer su najjednostavnije. Imas par tutorial-a o PPV koji je napisao adsenseamater.

Jel mislis da je PPV bolji od PPC.
Ja sam pre 5-6 dana krenuo sa Peerfly mrezom PPC kampanje na 7search.jako tesko je naci dobre profitabilne keyworde.Za sada samo 3 sam nasao.

"sto se tice CPA tu sam najupoznatiji , vidim svi sad hvale ovaj adscendmedia , jel ima na njemu email submit offeri ?"

Adscendmedia je extra, ako hoces unutra, mogu te ubaciti za jedan dan.. Vec sam par ljudi sa foruma ubacio. Ima blato profitabilnih email offera na kojima imam preko 30% CR na US offerima, pa ti sad proceni :)

extra , hocu sigurno unutra , ali trenutno nemam stranicu , jel moram imati nesto da bi me primili ? poslacu ti i pp.

Back
Na vrh