• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajtovi slicni adf.ly

7m4k3r

Novi član
Tu od
5 Srp 2009
Trebaju mi sajtovi na kojima mogu da zaradim na slican nacin kao na adf.ly.
Znaci, oni mi daju link i nakon sto neko klikne na taj link ja dobija odredjeni novac. Mislim da se to zove CPV ili CPC (neznam mnogo o internet zaradi).

7m4k3r kaže:
Trebaju mi sajtovi na kojima mogu da zaradim na slican nacin kao na adf.ly.
Znaci, oni mi daju link i nakon sto neko klikne na taj link ja dobija odredjeni novac. Mislim da se to zove CPV ili CPC (neznam mnogo o internet zaradi).

http://www.linkbucks.com/
jedan od tih sajtova

ostavi se toga i citaj forum ima puno boljih nacina zarade..

@ulysses
Hvala

@Joza95
Koji je po tebi najbolji nacin zarade?
Recimo da ja mogu ostavariti 3000 posjeta na ovaj link sa razlicitih IP adresa ukoliko nema sigurnostu zastitu kao adf.ly
Imas li sta bolje od toga?

7m4k3r kaže:
@ulysses
Hvala

@Joza95
Recimo da ja mogu ostavariti 3000 posjeta na ovaj link sa razlicitih IP adresa ukoliko nema sigurnostu zastitu kao adf.ly

imas npr. sharecash al to je vec izaslo iz mode..
cpalead pa ti racunaj nek ti je lead 1$x3000 racunaj pa vidi koji je bolji..

i imas jos na forumu punoo dobrih nacina samo trebas citat..

7m4k3r kaže:
@ulysses
Hvala

@Joza95

moras da budes mnogo oprezan ako koristis bh metode,
lako cete provaliti
svi znaju za proxy switcher , proxy list , page refresh
probaj posteno da zaradjujes

Back
Na vrh