• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Wordpress Sajt se ucitava previse sporo!

supremace

Novi član
Tu od
28 Stu 2011
Pozdrav svim korisnicima foruma, imam jedan problem, pa ne zanima da li neko ovde moze da ga resi.
Koristim GoDaddy windows hosting plan i na njemu imam instaliran WordPress CMS, imam velikih problema sa ucitavanjem stranice, ponekad se ucitava i do 20 sekundi, kada jednom ucita stranicu dalje kretanje po sajtu je normalno, bez predugog ucitavanja. Nekad se desi da izbaci php eror, koji posle refresh stranice nestane, ili se pojavi drugi koji sam tog trenutka bude problem i vise ne. Kontaktirao sam Customer Support, oni su mi pricali neke nebuloze koje sam vec pokusa, kao da iskljucim plugin, instaliram w3 total cache...

sajt se zove BalkanHoldem. com

Prvo hvala Sceko, poslusacu tvoj savet

philip_ kaže:
Koristiš W3 Total Cache? Ukoliko da, nisu ti fino optimizovana podešavanja.

ja sam optimizovao taj plugin kako mi je GoDaddy rekao. Valjda oni znaju nesto. :)

Optimizuj slike, smanji i frame, javascript na minimum, keširanje obavezno. Probaj ove velike banere da držiš na tvom serveru i oni usporavaju sajt.
btw. primetio sam jednu slovnu greščicu. Napisao si Parti te nas na Facebooku :) I to ide sastavljeno, znači Pratite nas...

Skipper kaže:
Optimizuj slike, smanji i frame, javascript na minimum, keširanje obavezno. Probaj ove velike banere da držiš na tvom serveru i oni usporavaju sajt.
btw. primetio sam jednu slovnu greščicu. Napisao si Parti te nas na Facebooku :) I to ide sastavljeno, znači Pratite nas...

Prepravio sam slovnu greskicu :) Hvala na savetu, pokusacu i to sto si mi napisao.

Sad kad sam uradio test na pingdom-u svi fajlovi vezani za sajt se ucitavaju za manje od 0.5s, dok sam link stranice se ucitava najduze i 99% celokupnog vremena.

Takodje sve mi je dobro ocenjeno na Page Speed Performance osim Leverage browser caching. Da li mozda neko zna kako da resim ovo?
Hvala unapred!

Prvi put mi je ucitao strasno kilavo i bacio sam oko: 20 sec loading, time, 5 H1 tagova, no alt, Nije indexirana, canonical url set to htxp://wxw.balkanholdem.com, ... Par sekundi kasnije otvara normalno, page loading 5,8 sec, onpage sve ok. :D

Leverage browser caching bi trebao w3 total cache da rijesi bez problema

Hvala vam svima na odgovorima, problem je bio windows server, cim sam se prebacio na linux sve se resilo.

Back
Na vrh