• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Wordpress Sadržaj posta

Svedok

Član
Tu od
18 Kol 2014
Pozdrav kolegama,

Interesuje me sledeće, upravo sređujem post veličine oko 10 hiljada reči (želim da vidim kako će da se kotira na guglu). Sajt mi je u wordpressu, pa me interesuje da l' neko zna kako da napravim "sadržaj posta" na početku posta, nešto nalik wikipedia što radi, kada neko klikne da ga spusti direktno na taj deo.

Verujte mi da sam guglao podosta, nego nisam uspeo da nađem za wordpress. Ne bih Vas gnjavio inače.

Unapred zahvalan svima koji odgovore.

P.S. Izvinjavam se što nije u opisu sa temom, al da ne otvaram novu, šta mislite o veličini članka i njegovom uticaju na gugl pozicioniranje? (ukoliko je neprimerno što pitam ovde molim moderatore da obrišu pitanje)

Imas na Wordpress sajtu besplatan i jako dobar plugin koji radi upravo to sto tebi i treba, zove se: Table of Contents Plus
10 000 reci je jako veliki post, mada za rangiranje na Google nije toliko bitna velicina posta koliko mnogo drugih faktora. Bolje je voditi racuna o kvalitetu nego o kvantitetu.

Hvala puno, to je taj plugin koji tražim. Sad ću ga isprobati.

Inače svaki post koji radim je kvalitetan, i ne težim ka kvantitetu previše. Izbacujem 1 post dnevno, nekad 2 ako imam viška para.

Evo da pohvalim plugin, odličan je i vrlo jednostavan za koršćenje. Bukvalno sam radi. Hvala još jednom, nadam se da ću ti se odužiti kad tad.

Evo i primer posta gde je korišćen plugin - Zdravlje

P.S.

Post je objavljen, ali nije završen do kraja, ima još mnogo da se sredi! Ne zamerite

Nije važno koliko je post dugačak; to sve zavisi od teme. Ako je dug, a nisu objašnjene stvari koje naslov ili sam odabir teme obećava, onda ćeš imati drop outs na sredini teksta. Duži tekstovi su komlikovaniji zato što treba čitaocima držati pažnju, bez obzira na to koliko su zainteresovani za temu o kojoj se piše. Ukoliko je dobro urađen, onda je to sjajno. Važno je da je tekst koristan i informativan; dužina teksta je irelevantna.

Back
Na vrh