• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Reseller za 0,99$ godinu dana

Zanimljiva ponuda, reci mi jesi li istražio postoji li negdje neka "klauzula" u agreementu koja nalaže da je nužno nakon godinu dana produžiti reseller, jer to je jedino bitno za nas sitničave koji gledamo kako gdje nešto ućopat džabe :crazy_grin

EDIT: Evo ja gledam TOS, FAQ itd, nigdje ne nalazim ništa o tome...

rovad kaže:
Zanimljiva ponuda, reci mi jesi li istražio postoji li negdje neka "klauzula" u agreementu koja nalaže da je nužno nakon godinu dana produžiti reseller, jer to je jedino bitno za nas sitničave koji gledamo kako gdje nešto ućopat džabe :crazy_grin

EDIT: Evo ja gledam TOS, FAQ itd, nigdje ne nalazim ništa o tome...

Ne znam puno detalja o toj ponudi. Dobio sam ovo danas na meil pa rekoh da podelim.
Inace koliko vidim naplacuju 50$ za podesavanje i u tome je kvaka. Kad se uzme realno ako valja hosting nije ni to skupo.

$238.41 One Time Discount $238.41
Order Total $50.99

Znaci ustedis $238 a platis $50.99

Ako imas korisnike koji ti placaju po 50$ ili vise, onda se isplati. Ako ne, onda kad ti istekne reseller moras opet da im premjestas stranice na jeftiniji

Back
Na vrh