• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Reklame baguju?

marezmaj

Član
Tu od
2 Svi 2014
Hej drugari sta mi se desava sa reklamama? Ulazim preko drugaravog racunara da mu pustim neki moj snimak, i postoje reklame na onoj traci ali uopste ne izlaze ???? Snimak traje i traje i samo predje preko onog zutog i nista ne iskace ?? Nema adblock, sta je u pitanju ? Da li mi to smanjuje zaradu ?

Nisi jedini izgleda da nemaju dovoljno oglasa pa ih nekad na videu uopste nema,adsense je drasticno zakino nas u mene je zarada 50%-70% manja za slican broj pregleda nego prosle godine ako ovako nastave nece se niko preko njih oglasavat a vec se primjeti da gube oglasivace vidjecemo u novembru sta ce se desit.

I meni baguju, svima je tako. Meni je zarada tačno upola manja ... više se ni ne fokusiram toliko na adsense koliko na adnow.

Back
Na vrh