• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Registracija domena SMS-om iz Srbije

IchigoSRB

Član
Tu od
11 Srp 2013
Da li se domen moze naruciti sms-om iz srbije? Ako moze koji su to domeni i da li je neko imao iskustva sa ovim?

Ja za to nisam cuo a i male su sanse da postoji.

Iz vise razloga a glavni su ako sms kosta 1000din samo pola ide onom kod prodaje dok druga polovina operateru. Onda ceka se mesecima na isplatu.

Verovatno da postoji ali ne vidim sta ti je tesko da odes i uplatis, cak sta vise ako si dobar sa postarom moze i on da ti uplati ionako svaki dan je u posti :D

kecman kaže:
Verovatno da postoji ali ne vidim sta ti je tesko da odes i uplatis, cak sta vise ako si dobar sa postarom moze i on da ti uplati ionako svaki dan je u posti :D

Pa mogo bih i to, samo mi reci gde da odem sta da kazem xD ?

Čim pitaš to, pretpostavljam da nemaš kreditnu ili debitnu karticu, pa evo korak po korak: prvo kod nekoga kupiš domen (kod nekoga iz Srbije, jer možeš da platiš uplatnicom) i na njihovom sajtu nađeš uputstvo na koji račun da uplatiš pare (ili kontaktiraš te kod kojih si kupio domen pa će ti oni reći broj računa i ostale podatke), pa mu odeš u poštu i oni ti tamo daju uplatnicu (negde tražiš na šalteru, a negde ima po onim pultovima da se uzme slobodno). Popuniš uplatnicu sa prethodno dobijenim podacima (evo primera popunjene uplatnice, random slika sa google pretrage: http://www.infosky.net/images/uplatnica.jpg ), i predaš uplatnicu i novac na šalter, oni tamo završe svoj posao, ti odeš kući i čekaš da taj novac "legne" na račun ovih gde si uzeo domen. I tako nakon možda dan, oni će ti registrovati domen i bićeš u mogućnosti da ga koristiš.

Naravno, kartica i kupovina kod godaddy ili namecheap ti je najbolja i najbrža opcija, ali i navedeni način će raditi :D

NAPOMENA: Ako uplatnicu uzimaš sam, uzmeš dve, tj. dva listića, pa na jednom pišeš, a drugi je ispod pa se na njega preslikava to što pišeš, pa tebi na kraju na šalteru vrate jedan primerak.

Moze neko nesto vise da mi objasni o tome kako kupiti domen i poslati im novac uplatnicom i koji domen je najbolji koji mozes platiti uplatnicom?

Back
Na vrh