• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

rank bloga

cvija93

Novi član
Tu od
14 Velj 2012
Pozdrav svim clanovima!

Pre neki dan sam kupio blog PR1 ---> http://zajecar-cs. net/ ..
Ima mnogo topic-a ovde,ali kako sam nov u ovome svi ovi topic-i me jako zbunjuju :/

Moje pitanje za iskusne clanove je sta treba da radim sa blogom da bi mi ostao PR1..?

@Kreso ajde ne troluj sa glupim postovima, nego odgovori decku lepo.

Cvijo, 1000 puta je receno ovde na forumu, sve sto ti treba je da malo prelistas o SEO optimizaciji i kako ona funkcionise, ali nema veze napisacu ti ukratko.

1. Taj page rank ti ne igra neku ulogu
2. Ako je tebi bitan onda idi ka visim ciljevima, sto da bude jedan kad ga mozes dici na 5
3. Gradi linkove ( david viktor, dbmester, leon mask i mnogi drugi clanovi su napisali tutorijale kako!!?!
4. Volja i trud, ulozeno vreme.
5. Konstantan rad
6. Volja i strpljenje.

Gradjenje linkova: blog komentarisanje, forumi,aricle submission,social bookmarking, guest posting itd. Ako ti nije jasno ovo sto sam napisao odes na ovaj link; https://internetzarada.org/link-building-f-124.html i tu ces sve nauciti kako i sta. Naoruzaj se strpljenjem i imaces jak PR kao i dobru rangiranu stranicu.

"ovo je neka zajebancija ili?"

Nije zezancija..kupio sam ga pre neki dan PR1,host i domen isticu 23. jula 2013. godine..sve za 15$..
Naime,zaradjujem online obavljajuci neke mini google poslove a veca zarada je kad se poseduje neki website/blog..zato sam i kupio ovaj PR1..i sve sto mi sad treba je da odrzavam rank,nista vise..

sad je najbitnije odakle poceti..citam ove postove,ali sve mi je nekako zbunjujuce :/

Da održavaš PR1??? Imam osjećaj kao da si pobrkao vrednosti PR-a.
PR1 i nije nešto teško za postići, trebaš lagano početi raditi ovo što je Srdjan87 napisao i tako povečavati PR i sam kvalitet stranice.

Mislim da je u poslu kao što je microworkers, pa ono imaju da se rade neki poslići, dolar ili dva, ako ima Pr taj i taj, ako se ne varam...

"Mislim da je u poslu kao što je microworkers, pa ono imaju da se rade neki poslići, dolar ili dva, ako ima Pr taj i taj, ako se ne varam..."

Upravo tako..kupio sam ga kao PR1 sad mi je samo bitno da rank ne padne da mi blog ne bi bio PR0,ne treba mi veci rank..

cvija93 kaže:
"Mislim da je u poslu kao što je microworkers, pa ono imaju da se rade neki poslići, dolar ili dva, ako ima Pr taj i taj, ako se ne varam..."

Upravo tako..kupio sam ga kao PR1 sad mi je samo bitno da rank ne padne da mi blog ne bi bio PR0,ne treba mi veci rank..

Pa dobro pr1 ili pr5 neces znati kako dok ne procitas ove odlicne tutorijale sto sam ti poslao :)
Odgovor se ne moze dati u nekoliko recenica, a kada vec ima sve lepo detaljno objasnjeno procitaj i sve ce ti biti jasno ;)

cvija93 kaže:
super,hvala ti puno Jokja :)
Nema na cemu.
Hvala ovim ljudima sto su se potrudili da to napisu, jer u tako nesto zaista je trebalo uloziti dosta truda i vremena.

Jokja kaže:
cvija93 kaže:
super,hvala ti puno Jokja :)
Nema na cemu.
Hvala ovim ljudima sto su se potrudili da to napisu, jer u tako nesto zaista je trebalo uloziti dosta truda i vremena.

Naravno..hvala svim ljudima koji su napisali ove tutorijale,to je tacno ono sto mi treba!!!

Back
Na vrh