• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Quiz Group iskustva?

Ma vise je i nemoguce uci u tu mrezu koje su uslove postavili a daju 80% rewshare ode ja u BBTV mrezu tamo je 90% rewshare.

i ja sam dobio tu poruku
Thank you for partnering with QuizGroup. We are upset to inform you, that all your channels have been unlinked from the QuizGroup Partner Program.

tako da sam uklonjen i više nisam u QG, rekli su da će mi isplatiti za ovaj mjesec

dok 5 januara bio mi je jedan kanal uklonjen iz QG i nisam dobio zaradu za decembar 2015 i do 5 janura, trebali su mi isplatiti oko 420$ ali nisu, račun je izbačen brzo iz quizgroup tako da nije stiglo da se obračna zarada kao da su požurili da ga skinu, ja sam im slao poruke za to što mi duguju ali nisu se htjeli javiti, govorio sam to se nećete da javite jer mi dugujete novac ali nisam dobio odgovor.

Eto sad se tek javili za ovaj drugi kanal

tako da sad trebam naći drugu mrežu :(

jigsaw kaže:
i ja sam dobio tu poruku
Thank you for partnering with QuizGroup. We are upset to inform you, that all your channels have been unlinked from the QuizGroup Partner Program.

tako da sam uklonjen i više nisam u QG, rekli su da će mi isplatiti za ovaj mjesec

dok 5 januara bio mi je jedan kanal uklonjen iz QG i nisam dobio zaradu za decembar 2015 i do 5 janura, trebali su mi isplatiti oko 420$ ali nisu, račun je izbačen brzo iz quizgroup tako da nije stiglo da se obračna zarada kao da su požurili da ga skinu, ja sam im slao poruke za to što mi duguju ali nisu se htjeli javiti, govorio sam to se nećete da javite jer mi dugujete novac ali nisam dobio odgovor.

Eto sad se tek javili za ovaj drugi kanal

tako da sad trebam naći drugu mrežu :(

Druze oni su izbacili vise od polovine njihovih kanala, od decembra do februara. I ukrali su ljudima ~ 1.000.000 $ , pribilizno ,ako ne i vise :) Tako da nisi jedini,neki su imali da isplate i po 15.000 $ ,tako da ti jedino ostaje da se tesis s tom cinjenicom da je to sto su tebi i meni i ostalima uzeli smesno ;)

Back
Na vrh