• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Put u uspješnu internet zaradu - usponi i padovi - moj dnevnik

cropua kaže:
Sadrzaj i backlinkovi...

Prije 2 i po' mjeseca digao wp... Imam nesto manje od 30 postova... Google ne salje puno cca 50-70 visitora dnevno ALI svako malo neki bounce pa ih dode po 200... + Tu i tamo izvucem jos nesto sa stumble-a i reddita... Kako vrijeme odmice sve vise sadrzaja ima i kako google indexira tako sve vise ljudi dolazi... Polako ali sigurno. Nadam se da ce kroz mjesec-dva biti barem 100 uniquea dnevno sa googlea samo bez ostalih izvora traffica.

Znaci, sadrzaj, onsite i offsite SEO i daj si malo vremena... minimum 2 mjeseca da bi bilo nekih rezultata.

A koja je tema tvog sajta, kakva je konkurencija...

...ako nije tajna ;)

Ponekad ta 2 mj. traju i više od pola godine, tako da...

Pitam čisto usporedbe radi, posto i ja imam neke stranice koje "guram" vec duze vrijeme ali to sve nekako sporo ide

Back
Na vrh