• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Puno klikova iz Amerike, sta da radim?!

Ako sumnjas, onda prijavi. Po meni bices cist i imaces cime da se pravdas u slucaju da te banuju.

rigor04 kaže:
Ako sumnjas, onda prijavi. Po meni bices cist i imaces cime da se pravdas u slucaju da te banuju.

Prijavio sam, nemoguce da su ispravni klikovi.

Imao sam slican problem prijavi bez obzira sta mislis da je to.
Kod:
https://support.google.com/adsense/bin/request.py?hl=en&contact_type=invalid_clicks_contact&rd=3
Posaljes prijavu ili ce ti resiti ili cete obavestiti u cemu je problem. Bitno je da sa sebe skines sumnju.

detonator kaže:
Imao sam slican problem prijavi bez obzira sta mislis da je to.
Kod:
https://support.google.com/adsense/bin/request.py?hl=en&contact_type=invalid_clicks_contact&rd=3
Posaljes prijavu ili ce ti resiti ili cete obavestiti u cemu je problem. Bitno je da sa sebe skines sumnju.

Prijavio sam, kako se rjesio tvoj slucaj?

Kod mene kad sam prijavio posle par dana je prestalo, nisu me obavestili u cemu je bio tacno problem, ali sam pre toga imao isti problem takav pa sam pronasao da mi je bing sliku neku udarao i kad sam Bing izbacio iz autorizovanih sajtova problem je prestao.
Ali ako znas da nije do tebe samo prijavi i ne brini ja ih cimam svako malo i njima i meni je u interesu da bude sve ok.

detonator kaže:
Kod mene kad sam prijavio posle par dana je prestalo, nisu me obavestili u cemu je bio tacno problem, ali sam pre toga imao isti problem takav pa sam pronasao da mi je bing sliku neku udarao i kad sam Bing izbacio iz autorizovanih sajtova problem je prestao.
Ali ako znas da nije do tebe samo prijavi i ne brini ja ih cimam svako malo i njima i meni je u interesu da bude sve ok.

OK, hvala :)

Back
Na vrh