• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Przdrav svima "uvjek isto"

bihauto

Član
Tu od
14 Pro 2010
Zovem se stipe ćesto sam posjećivao ovaj forum tražeći po internetu uvjek mi ga izbaci ne znam zasto se nisam prije registrirao ali eto.
Nemam para imam znanja.
Posjedujem stardardne vještine html,css,php i još pomalo svačeg,
kao i par web stranica koje imaju dosta dobru posjetu ali nemaju zaradu pa se nadam da ću
steći ovde na forumu određene moći stvaranja novca.
Čujemo se;)

bihauto kaže:
Zovem se stipe ćesto sam posjećivao ovaj forum tražeći po internetu uvjek mi ga izbaci ne znam zasto se nisam prije registrirao ali eto.
Nemam para imam znanja.
kao i par web stranica koje imaju dosta dobru posjetu ali nemaju zaradu pa se nadam da ću
Čujemo se;)
dobrodošao ! :D
želim ti puno srece u IM-u, i odma jedan tip : ne kreci sa PPC, sajtovima, ili nešto slicno=gubljenje vremena (kao sto gubim ja trenutno, 1$ po danu)
-.-

bihauto kaže:
Nemam para imam znanja.
Čujemo se;)

pozdrav i dobro nam dosao.
mnnogi, ukljucujuci mene, koji su naletili na ovaj forum, ostvarili su u medjuvremenu neku zaradu, i to bez ikakvog pocetnog znanja...
s obzirom da posjedujes vec odredjene vjestine, sumnjam da ce ti biti tesko da ih konvertujes u nesto novca :)
sretno

pavlek kaže:
dobrodošao ! :D
želim ti puno srece u IM-u, i odma jedan tip : ne kreci sa PTC, sajtovima, ili nešto slicno=gubljenje vremena (kao sto gubim ja trenutno, 1$ po danu)
-.-

Imam odavno Adsense kao i svatko i imat ću ga do čeka nemogu se odvoiti od 50$ sada da mi to propadne nema smisla

Back
Na vrh