• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prvi odesk posao. . .

alkomix94

Član
Tu od
24 Lip 2012
Zdravo ljudi, dobio sam svoj prvi odesk posao, pa mi dosla jedna ideja. . . Otvorio sam ovu temu da bi mi neko ko je trenutno dokon malcice pomogao, i takodje da svi sledeci koji imaju isti problem ovde pitaju za pomoc. . .

Naime, dobio sam zadatak da smislim 10 imena za magazin koji je posvecen zdravlju muskaraca i da mogu da se uzmu .com domeni sa tim imenom. . . Ajde neko nek lupi neko ime, hvala svima unapred ;-)

men's health
healthy alpha male
healthy men
men's health
men's health men's wealth

Za početak dosta.

The Modern Gentleman, Turbo Men, Men's Pride, Mystery Man, Men's Elegance...samo na primer...

AlexT kaže:
The Modern Gentleman, Turbo Men, Men's Pride, Mystery Man, Men's Elegance...samo na primer...

alkomix94 kaže:
i da mogu da se uzmu .com domeni sa tim imenom. . .

Molim sve da prije postovanja iscitaju celu temu, a ako ne celu temu makar prvi post.
Hvala!

smilika kaže:
Molim sve da prije postovanja iscitaju celu temu, a ako ne celu temu makar prvi post.
Hvala!
Sto iko mora provervati, on je taj koji je dobio kao posao to da smisli.. Ni VatraWolf nije okacio slobodna imena pa nikome nista, ljudi su okacili ideju, on neka izvede nesto iz toga...

ovo je slobodno valjda

Alpha Male Today
Manly And Fit
Men's Health Plan
Men's Health Mag

Koristi ovaj tool da provervas i generises predloge za naziv:
https://www.dynadot.com/domain/suggest.html

hvala svima na pomoci , pa , ako je i vama potrebna rado cu pomoci svima. . .

alkomix94 kaže:
Pozdrav

Nova sam na odesku, mogu da konkurisem na samo 2 posla dnevno. Bavim se grafickim dizajnom i ilustracijama.

Treba mi pomoc oko testova, ne razumem sva pitanja snalazim se preko google prevodioca. Pitanja mi prebrzo prolaze, posebno ona za Photoshop. Na netu sam pronalazila sve neke zastarele testove. Imate li nesto svezije ?

Uf..nisam siguran kako to ide,moras da uradis dva-tri testa koja su obavezna. Ja ni dan danas nisam uradio niti jedan test iz poznavanja programa, nisam se ni verifikovao,profil mi je popunjen 70% a cini mi se da imam oko 20 prijava nedeljno.. Uradi te testove sto su obavezni i dobit ces vise prijava..

Kimi kaže:
Uf..nisam siguran kako to ide,moras da uradis dva-tri testa koja su obavezna. Ja ni dan danas nisam uradio niti jedan test iz poznavanja programa, nisam se ni verifikovao,profil mi je popunjen 70% a cini mi se da imam oko 20 prijava nedeljno.. Uradi te testove sto su obavezni i dobit ces vise prijava..

Hvala Kimi,

Potrudicu se da detaljno procitam nekoliko testova pa cu se prijaviti da radim. Dobro je sto ako ne uspes, mozes opet za neki dan uraditi isti test, ja to nisam znala pa me je uhvatila frka :) Moracu da se naoruzam strpljenjem.

Nema na cemu,naravno,testove mozes da radis dok nisi zadovoljna rezultatom.. Ja mogu samo da ti kazem da se ne opterecujes sa tim puno jer ti testovi nisu obavezni. Slobodno se prijavljuj za poslove..

marija maja kaže:
alkomix94 kaže:
Pozdrav

Nova sam na odesku, mogu da konkurisem na samo 2 posla dnevno. Bavim se grafickim dizajnom i ilustracijama.

Treba mi pomoc oko testova, ne razumem sva pitanja snalazim se preko google prevodioca. Pitanja mi prebrzo prolaze, posebno ona za Photoshop. Na netu sam pronalazila sve neke zastarele testove. Imate li nesto svezije ?

Moras da uradis Odesk Readiness Test, da bi dobila pravo na vise aplikacija sedmicno. A onda, kada odradis, mislim jos 2-3 testa, dobijes 20 aplikacija sto ti je sasvim dovoljno za sedmicu.

Danas sam odradila [undefined=undefined]Odesk Readiness Test[/undefined] i dobila 5 aplikacija za posao ;)

Juricu za pocetak neke manje poslove. Ima divnih ponuda za ilustratore.

Hvala na odgovorima :waving pisemo se

Back
Na vrh