• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Provjera pozicije na guglu

Ace_

Iskusan lik
Tu od
28 Ožu 2010
Ima li neki pouzdan besplatan alat preko kojeg mogu provjeriti tacnu poziciju svog sajta za odredjeni keyword?

Na svojim browserima ne mogu dobiti tacne informacije koliko god brisao cookije. Imam svjeze instaliranu Operu na kojoj nisam klikao nikada nijedan rezultat ali opet pokazuje malo drugacije rezultate nego kod susjeda.

Htio bih nesto gdje mogu vidjeti na kojoj poziciji objektivno stoji neovisno o mom klikanju. Ako je moguce i za google.hr i google.ba, ne samo COM

Ace_ kaže:
Ima li neki pouzdan besplatan alat preko kojeg mogu provjeriti tacnu poziciju svog sajta za odredjeni keyword?

Na svojim browserima ne mogu dobiti tacne informacije koliko god brisao cookije. Imam svjeze instaliranu Operu na kojoj nisam klikao nikada nijedan rezultat ali opet pokazuje malo drugacije rezultate nego kod susjeda.

Htio bih nesto gdje mogu vidjeti na kojoj poziciji objektivno stoji neovisno o mom klikanju. Ako je moguce i za google.hr i google.ba, ne samo COM

Za .COM ima dosta besplatnih i pouzdanih alata dok za naše extenzije domena rijetko može da se nađe...

Jedino ovaj > http://seoserp.com/google_page_rank/1000_SERP.asp? < Podržava dosta ekstenzija , ali od domaćih podržava samo .BA , ali nije dugo apdejtovan jer još stoji .co.yu :)

Thx, bas sam se malo zabavio s njim.

Ako imas jos koji slobodno zalijepi ovdje. ;)

Ako postoji neki za google.HR to bi bio megadoprinos.

Ima jedan super alat za proveru stvarne pozicije na Goole-u. Evo link:

Scroogle

On preuzima rezultate pretrage od Gugla sa anonimnom IP adresom, bez sačuvanih „kolačića“, bez sačuvane istorije pretraživanja, itd.

Check out, stvarno radi.

Ako na stranicu koja pokušava da rangira za reč x linka 70 sajtova od prvih sto koji rangiraju za tu ključnu reč koji je razlog da ona ne zauzme prvo mesto već 7,8 ?
Google nimalo ne uzima u obzir relevantnost stranice sa koje dolazi link!!!?
Deo sajtova koji linkaju imaju Pr 1 do 5!!!!
P:S. greškom sam objavio ovde hteo sam novi post ali....

mozda tih top 7 sajtova ima milione linkova koji prevagnu nad relevantnoscu cistim kvantiteom?

Ace_ kaže:
mozda tih top 7 sajtova ima milione linkova koji prevagnu nad relevantnoscu cistim kvantiteom?
Nemaju baš milione ali imaju malo više, ipak ovo je pokazatelj da relevantnost teksta i naslova to jest njihova povezanost sa anchor tekstom linka nema nikakav ili gotovo nikakav značaj.Ciljani anchor je izgleda jedino važan bez obzira na povezanost teksta i naslova sa njim,....

dali se može nekako provijeriti povijest pozicije, znači kako mi se pozicija mjenjala zadnjih 5 dana npr.

Back
Na vrh